Ermenistan'ın 193. Özel Kuvvetler Birliği karargahı ele geçirildi

Azerbaycan'ın işgal altındaki Dağlık Karabağ'ı geri almak için Ermenistan'ın saldırısından sonra başlattığı harekat sürüyor. Azerbaycan Ordusu bugün de Ermenistan'a ait 193. Özel kuvvetler birliğinin karargahını ele geçirdi. Özel kuvvetler sancağını düşürdü.

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için Ermenistan'a yönelik başlattığı karşı saldırıları 6'ncı gününde başarıyla devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan ordusunun topraklarını işgalden kurtarmak için başlattığı operasyonlarda Ermenistan işgali altındaki Ağdere ilinin Madagiz bölgesindeki bazı stratejik tepelerinin kontrolünün ardından Ermenistan'a ait 193. Özel kuvvetler birliğinin karargahini ele geçirildiğini duyurdu.

 

Ermenistan'ın 193. Özel Kuvvetler Birliği karargahı ele geçirildi ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Çatışma Türkiye Operasyon özel harekat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.