Ermenistan'dan Karabağ'a PKK'lı terörist sevkiyatı

Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ’a PKK’lı teröristlerin yerleştirildiği ortaya çıktı. Cairo24 haber ajansı, Ermenistan'ın eski İran Büyükelçisi Grachya Poladyan tarafından hazırlanan ve PKK'lı teröristlerin Karabağ'a giden rotasını gösteren bir planı açıkladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye ile Azerbaycan arasındaki yakın ilişkiler ve son dönemde gerçekleştirilen ortak tatbikat Ermenistan’ı rahatsız etti.Türkiye’nin düşmanları ile işbirliği yapmayı alışkanlık haline getiren Ermenistan’ın bu kez bölücü terör örgütü PKK ile işbirliği yaptığı deşifre oldu.

ESKİ BÜYÜKELÇİ PKK’NIN PLANINI DEŞİFRE ETTİ

Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ’a PKK’lı teröristlerin yerleştirildiği ortaya çıktı. Cairo24 haber ajansı, bugün Ermenistan'ın eski İran Büyükelçisi Grachya Poladyan'ın PKK'lı teröristlerin Karabağ'a giden rotasına ilişkin hazırladığı bir planı yayınladı. Eski Büyükelçi PKK teröristlerinin Karabağ'a yerleştirildiğini söyledi.

ÖZEL EĞİTİMLİ 25 PKK’LI KARABAĞ’A GÖTÜRÜLDÜ

SuperHaber’in elde ettiği özel bilgilere göre, PKK’lıların Dağlık Karabağ’a götürülmesi şöyle gerçekleşti. Özel eğitimli 25 kişilik ilk PKK’lı grup, Temmuz ayında Irak'tan İran'ın Urmiye kentine götürüldü ve burada Devrim Muhafızları El Kudüs Özel Kuvvetleri'ne bağlı Hamza Taburu'nun karargahında (merkezi Colh ilçesinde) birkaç gün kaldıktan sonra Ermenistan'a geçti.

SURİYE’DEN 250 YPG’Lİ TERÖRİST GETİRİLDİ

İkinci ve üçüncü PKK’lı grupta ise, Suriye'nin Kamışlı bölgesindeki YPG'li teröristler yer aldı. Sayıları 250 olan ikinci terörist grup Eylül ayı başlarında İran'ın Mehran kentinden Ermenistan'a geçti. Bu grup sabotaj ve gerilla savaşı için kullanılıyor.

Üçüncü grubun ise daha çok intihar ve gerilla saldırıları konusunda uzmanlaşmış 25 kişiden oluştuğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre, PKK/YPG’li son grup Ağustos ayında, Hizbullah'ın Irak şubesi Harekat al-Nujaba'nın Bağdat'ın Sadr Şehri bölgesindeki karargahına iki otobüsle götürüldü. Eylül ayı başlarında, grubun 17 üyesi İran'ın Kermanşah kentine, sekizi ise Ilam şehrine gönderildi. Kermanshah'ta birkaç gün kaldıktan sonra 17 kişilik teörist grup Ermenistan'a geçmek için Urmiye'ye götürüldü. Sekiz terörist Tahran'a gitti ve burada Erivan'a uçtu.

Ermenistan'dan Karabağ'a PKK'lı terörist sevkiyatı

İŞTE ERMENİSTAN İLE  PKK/YPG’Lİ TERÖRİSTLERİN GİZLİ ANLAŞMASI!

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre Ermenistan ile PKK/YPG’li teröristler arasındaki anlaşma şöyle yapıldı. Bölücü teröristlerin Azerbaycan'a yönelik operasyonlarda kullanılmasına karşılık Ermenistan terör örgütüne, Türk insansız hava araçlarına karşı kullanmaları için Rus yapımı füze sistemleri sağlamayı kabul etti. Bu füze sistemlerinin teslimatının Kandil'deki PKK elebaşı Cemil Bayık tarafından koordine edildiği belirtildi.

 

 

 

 

Ermenistan'dan Karabağ'a PKK'lı terörist sevkiyatı ile ilgili etiketler Ermenistan PKK terörist karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.