Ermenistan'dan kadınları cepheye sürme kararı!

Dağlık Karabağ'ı işgal eden ve Azerbaycan'ın başlattığı operasyonda bozguna uğrayan Ermenistan, kadınları da silah altına alıyor. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan, 13 kadın ile birlikte oluşturacakları "kadın birliği" ile eğitime başlayacaklarını açıkladı.

Azerbaycan ordusunun, işgal altındaki topraklarını kurtarmak amacıyla başlattığı operasyonda ağır kayıplar veren, bölücü terör örgütü PKK ile iş birliği yapan Ermenistan'da kadınlar da silah altına alınacak.

KADIN BİRLİKLER CEPHEYE GİDECEK!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan, "13 kadın ile birlikte 'kadın birlikleri' oluşturup eğitimlere başlıyoruz. Ardından da cepheye gideceğiz. Vatanımızı düşmana teslim edemeyiz" ifadelerini kullandı.

İTALYANLAR AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan İtalyanca yayın yapan Eurasianews haber portalı, geçtiğimiz günlerde Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan'ın "Ermeni kadınları Azerbaycanlı sivillere saldırmaya hazırladığını" öne sürmüştü.

Haberde, basında son aylarda eşiyle birlikte adının bazı entrikalarda geçtiği belirtilen Hakobyan'ın 2018'de kendisini bölgede "barışın destekçisi" olarak gösterdiği, hatta Azerbaycanlı kadınları bir barış kampanyasına katılmaya davet ettiği kaydedilmişti.

Ermenistan'dan kadınları cepheye sürme kararı!

Ermenistan'dan kadınları cepheye sürme kararı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Kadın dağlık karabağ Nikol Paşinyan Anna Hakobyan
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.