Azerbaycan hakkında ahlaksız açıklama

Gelen son dakika haberine göre; İşgalci Ermenistan güçleri, ateşkes kararına rağmen sivil yerleşim yerlerini vurmasından Azerbaycan'ı sorumlu tuttu. Skandal açıklamaya tepki yağdı.

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki gerilimde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

27 Eylül Pazar sabahı Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı.

Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve çok sayıda yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı. İki ülke arasında daha sonra Moskova'da yapılan görüşmede esirlerin ve cenazelerin değişimi için ateşkes kararı alınmıştı.

ATEŞKESİ İHLAL EDİP AZERBAYCAN'I SUÇLADILAR

Rusya'da alınan ateşkes kararına rağmen Ermenistan buna uymayarak saldırılarına devam etti ve dün Gence'yi vurdu. Saldırıda çok sayıda sivil şehit oldu.

Haber 7'nin Al Jazeera'nin geçtiği son dakika duyurusuna dayandırdığı haberde; bu sabah Ermenistan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, tutarlı bir ateşkesin olmadığı ve Azerbaycan'ın bazı bölgelerde ateşkesi ihlal ettiği ileri sürüldü.

Azerbaycan hakkında ahlaksız açıklama ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Savaş Füze dağlık karabağ gerilim sivil
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.