Türkiye sınırındaki köyleri silahlandırıyorlar!

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusuna yenilen Ermenistan'ın yeni oyunlar içinde olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Karabağ'a yeniden asker yollamaya başlayan Ermenistan'ın şimdi de Türkiye sınırındaki köyleri silahlandırdığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dağlık Karabağ'ı 30 yıl boyunca işgal eden Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın Terter kentine yaptığı hain saldırı sonrası Karabağ'da hezimete uğramasına rağmenboş durmayıp yeni girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

SüperHaber’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Rusya’nın yardımı ile tekrar Dağlık Karabağ’a gizlice asker sokan Ermenistan‘ın bu kez Türkiye sınırındaki köyleri silahlandırdığı belirtildi. Başbakan Paşinyan’a karşı çıkan ve darbe girişiminde bulunan Ermeni ordusunun, Türkiye sınırında bulunan Yervandaşat Ermeni köyünün sakinlerini silahlandırıldığı ifade edildi.

'SİLAHLANMAYI KÖYLÜ İSTİYOR' İDDİASI!

Ermenistan hükümetinin emri ile silahlandırıldığı belirtilen Türkiye sınırındaki köylülerin bunu her ihtimale karşı, evlerinde silah bulundurmak istedikleri için yaptığı öğrenildi.

KÖYLÜLERDEN GÖZLEM BİLGİSİ DE İSTENİYOR!

Öte yandan, elde edilen bilgilere göre, Yervendaşat Köyü sakinlerinin, silahlanmanın yanı sıra, organize olarak gece ile gündüz vardiyası oluşturdukları, ayrıca bölgede olan tüm şüpheli faaliyetler hakkında topladıkları bilgileri ilgili makamlara bildirmelerinin de istendiği anlaşıldı.

“RUSYA BİZE GÜVENCE VERDİ!”

Ayrıca Ermeni köylülerine Rus askerleri tarafından güvence verildiği de öne sürüldü.Ermeni köylülerinin çevrelerine,”Rus sınır muhafızları, savaş olmadığına dair bize güvence verdi. Korkmayın ama yine de Karabağ'daki savaş sırasında gibi içinizde öldürülebilecek ve kaybedilebilecek tehlikeler olduğu söylendi. Rus sınır muhafızlarının varlığı bize daha büyük bir umut veriyor. Bu umut, gerçek bir şekil bozukluğu ve güvenliğimiz gerçeğiyle destekleniyor.”şeklinde konuştukları da ifade edildi.

Ermenistan güçleri geçtiğimiz yıl Azerbaycan'ın Terter kentine hain bir saldırı düzenlemiş ve siviller katletmişti. Azerbaycan ordusu ise Dağlık Karabağ'a yönelik düzenlediği harekatta sadece 44 günde zafere ulaşmıştı. Azerbaycan ordusu sadece Ermeni askerlerle çatışırken, Ermenistan ise sivillere saldırmıştı.

Türkiye sınırındaki köyleri silahlandırıyorlar! ile ilgili etiketler Ermenistan silah Türkiye köy sınır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.