Ermenistan Terter'de fabrika vurdu

Ermenistan alçak saldırılarına bir yenisini daha ekledi. Sivilleri hedef almaktan kaçınmayan Ermenistan'a bağlı güçler, bu sefer de Terter'de bulunan bir pamuk fabrikasını vurdu. Roketin isabet ettiği fabrikaya, çıkan yangına müdahale etmek üzere itfaiye ekipleri sevk edildi. Öte yandan bölgede bulunan gazeteciler saldırıdan son anda kurtuldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan, Azerbaycan ile yaptığı ikinci insani geçici ateşkesi ihlal ederek sivillere yönelik gerçekleştirdiği saldırılara devam ediyor. Ermenistan ordusu, Terter'in Karakoyunlu kasabasındaki bir pamuk fabrikasını hedef aldı.

Ermenistan Terter'de fabrika vurdu

GAZETECİLER BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI

Ermeni güçleri pamuk fabrikasına saldırıyı 7 adet top mermisiyle gerçekleştirdi.  İtfaiye ekipleri yoğun dumanların yükseldiği fabrikaya sevk edildi.

Ermenistan Terter'de fabrika vurdu - Resim : 2

Bölgede bulunan Türk gazeteciler büyük tehlike yaşadı ve bazı ekipler saldırıdan son anda kurtuldu.

Ermenistan Terter'de fabrika vurdu ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Fabrika Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.