Hedefe petrol ve gaz boru hatlarını aldılar!

Ermenistan, Dağlık Karabağ'da kaybetmeye devam ederken, sivil yerleşimlere saldırılarını da sürdürüyor. Azerbaycan Başsavcılığı, dün gece imha edilen füzenin, Bakü-Novorossiysk petrol boru hattına ateşlendiğini açıkladı.

Dağlık Karabağ'ı işgal eden eden Ermenistan'ın asıl hedefinin ne olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

ERMENİSTAN SALDIRIDA TAKTİK DEĞİŞTİRDİ!

Ermenistan, Dağlık Karabağ'da kaybetmeye devam ederken, şehirlere saldırılarını da sürdürüyor.

Azerbaycan Başsavcılığı, dün gece Gence ve Mengeçevir şehirleri üzerinde, imha edilen füzenin, Bakü-Novorossiysk petrol boru hattına ateşlendiğini açıkladı.

AZERBAYCAN BAŞSAVCILIĞI AÇIKLAMA YAPTI!

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, başsavcılığın yaptığı açıklamanın devamında, ”Ermeni silahlı kuvvetleri, askeri operasyonların yapıldığı bölgeden 300 kilometre uzakta bulunan Khizi bölgesine füze saldırısı düzenlemeye çalıştı. Saldırıda imha edilen füze parçalarının Novorossiysk petrol boru hattının Khizi bölgesinin Sitalchay köyünden geçen kısmına 250 metre dağılmış durumda." ifadeleri kullanıldı.

İHA SAATLİ KASABASI ÜZERİNDE DÜŞÜRÜLDÜ!

Öte yandan Ermenistan'ın füze ve bomba atmadan önce keşif amaçlı yolladığı, sivil yerleşim yerleri ile petrol ile gaz boru hatlarının geçtiği yerleri hedef alan İHA'sı da dün gece düşürüldü.

Ermenistan'a ait olduğu belirlenen İHA'nın yolunu kaybettiği ve Saatli kasabasına geldiği belirtildi.

Açıklamada, İHA'nın geldiğine pişman olduğu ifade edilerek, “Azerbaycan uçaklarından biri onu önden çekti ve tarlalardan birine getirdi. Orada da kafasını vücudundan kopardı.” denildi.

Hedefe petrol ve gaz boru hatlarını aldılar!

Hedefe petrol ve gaz boru hatlarını aldılar! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Füze İHA Saldırı Petrol dağlık karabağ gaz Saatli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.