Savunma Bakanlığı Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan istifa etti

Gelen son dakika haberine göre; Dağlık Karabağ'da Azerbaycan karşısında bozguna uğrayan Ermenistan'ın Savunma Bakanlığı Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan istifa ettiğini duyurdu.

Dağlık Karabağ'daki askeri operasyonlar hakkında günlük bilgi veren Ermenistan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan, bilgilendirme alanındaki görevini bıraktığını belirtti.

Hovhannisyan, Facebook’tan yaptığı açıklamada, “Bu savaş sırasında savaşımı dördüncü alan olan ‘bilgi alanı’nda yürüttüm. Nasıl yaptığım, zaman ve profesyonel araştırmacılar tarafından değerlendirilecektir” diye belirtti.

“KAZANACAĞIMIZA İNANIYORDUM”

Hovhannisyan, sözlerine “Başarısız olmayan hiç kimse yoktur. Kamuoyuna verdiğim bilgiler genel olarak Ermenistan Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı ve Artsakh (Karabağ) Savunma Ordusu'nun raporlarına dayanıyordu. Evet, kazanacağımızdan emindim, bu güven yoldaşlarımın savaş alanında verdiği mücadeleden kaynaklanıyordu. 9 Kasım itibariyle bu görevi bıraktım” diyerek devam etti.

“Kahraman şehitlerimizin önünde eğiliyorum” diyen Hovhannisyan, siyasete karışmayacağını ve hayatını yeni neslin eğitimine katkıda sağlayarak geçirmek istediğini belirtti.

(DHA)

Savunma Bakanlığı Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan istifa etti

Savunma Bakanlığı Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan istifa etti ile ilgili etiketler Ermenistan istifa Sözcü savunma bakanlığı Artsrun Hovhannisyan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.