Ermenistan ordusunun kayıp listesi ele geçirildi

Her geçen gün köyleri ve kasabaları işgalden kurtaran Azerbaycan ordusu, Laçin şehrine doğru ilerliyor. Ermeni ordusunda ise isyan çıktığı ve özellikle kadrolu askerlerin cepheye gitmeyi reddederek isyan ettikleri öğrenildi. Öte yandan Azerbaycanlı hackerlar tarafından ele geçirilen Ermenistan'ın kayıp listesinde zayiat sayısının 5468 kişi olduğu ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan'ın sivil yerleşim yerlerini ardı ardına füze ve üzerine monte edilen misket bombaları ile vurmasının nedeni belli oldu. Gelen bilgilere göre, Paşinyan hükümetinden ümidini kesen halk, Ermenistan’a doğru gitmek için şehirleri boşaltıyor.

HANKENDİ VE ŞUŞA HALKI ŞEHİRLERİ BOŞALTTI!

Hankendi-Kelbecer-Vardenis ve Khankendi-Laçin-Gorus yollarının çok kalabalık ve sıkışık olduğu belirtildi. Yolların sözde Dağlık Karabağ Cumhuriyeti başkenti ilan edilen Hankendi ve Şuşa'dan ayrılan Ermenilerle dolu olduğunun gözlemlendiği bilgileri geldi.

Ermenistan ordusunun kayıp listesi ele geçirildi

5 BİN 468 KİŞİNİN ÖLÜM LİSTESİ ELE GEÇİRİLDİ!

Öte yandan Azerbaycanlı hackerlar tarafından ele geçirilen Ermenistan'ın kayıp listesinde zayiat sayısının 5468 kişi olduğu ortaya çıktı. Listede her birinin adı, soyadı, babasının adı ve doğum tarihi bulunuyor.

Ermenistan ordusunun kayıp listesi ele geçirildi - Resim : 2

ALİYEV KAYIP SAYISINI AÇIKLADI!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de dün yaptığı açıklamada, Ermenistan ordusunun verdiği kayıpların 5 bin olduğunu ifade etmişti. Yine Aliyev yaptığı açıklamada, "Azerbaycan ordusu dünyanın en büyük 50 ordusu arasında. Azerbaycan ordusunun gerek profesyonelliği, eğitimi ve muharebe kabiliyeti, gerekse en önemlisi savaşın morali ve tabii ki teknik donanımı birçok yönden başarımıza katkıda bulundu. Füzuli, Cebrayil, Zangilan, Güdeli ve Hocavend bölgesinin bir bölümünü kurtardık." demişti

ERMENİ 3. KOLORDUSU CEPHEYE GİTMEYİ REDDETTİ!

Öte yandan bu sabah saatlerinde cepheden gelen ve doğrulatılan bir haber, Azerbaycan’da heyecana neden oldu. Ermeni askerleri artık Azerbaycan ordusu ile savaşmak istemiyor. Bölgeden Ermenistan 3. Ordu Kolordusu'nda ayaklanma çıktığı yönünde bilgiler geliyor. Gelen bilgilere göre, Ermeni güçlerinde sözleşmeli olarak bulunanlar Dağlık Karabağ'daki muharebe bölgesine gönderilme emrine topluca uymayı reddettiler.

Ermenistan ordusunun kayıp listesi ele geçirildi ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan dağlık karabağ aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.