Ermenistan ordusu, Azerbaycan askerlerine sniper'lar ile ateş açtı!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin Kelbecer ilinde Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtığını duyurdu. Sniper ile ateş altına alınan Azerbaycan askerlerinden herhangi bir kayıp olmadığı bildirildi.

Kafkaslar'da Ermenistan'ın kışkırtmaları 'sınırı aştı'. Bu kez de Kelceber'deki Azerbaycan askerlerine keskin nişancı tüfekleri ile (sniper) ateş ettiler. 

SNİPER İLE ATEŞ ALTINA ALDILAR

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, öğle saatlerinde Basarkeçer ilinin Yukarı Şorca yerleşimindeki mevzilerde bulunan Ermenistan askerlerinin, Kelbecer bölgesindeki Zeylik yerleşimi yönünde bulunan Azerbaycan askerlerine sniper ve çeşitli silahlarla ateş açtığı bildirildi.

AZERBAYCAN ASKERLERİNDEN KAYIP YOK

Azerbaycan askerleri tarafından derhal müdahalede bulunulduğu ve gerekli önlemlerin alındığı aktarıldı. Azerbaycan askerleri arasında herhangi bir kayıp olmadığı, durumun Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu kaydedildi.

Ermenistan ordusu, Azerbaycan askerlerine sniper'lar ile ateş açtı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan asker Taciz sniper kelceber ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.