Ermenistan, Nahçıvan'ı ateş altına aldı!

Ermenistan, Karabağ Savaşı'nda kaybettiği toprakların hıncını yaşamaya devam ediyor. Ateşkesi sürekli tek taraflı bozan Ermenistan, bu kez de Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ni ateş altına aldı. Azerbaycan askerlerinden yaralanan kimsenin olmadığı kaydedildi.

Ermenistan askerlerinin Nahçıvan’da Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtığı bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 7 Ağustos yerel saatle 14.20’den itibaren Azerbaycan-Ermenistan sınırının bulunduğu Azerbaycan’a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’nin Arazdeyen-Sederek ili istikametindeki Azerbaycan mevzilerinin, Ermeni askerleri tarafından ateş altına alındığını belirtildi.

OLAYDA AZERBAYCAN TARAFINDA YARALANAN OLMADI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Ermeni askerlerinin cevap ateşiyle susturulduğu ve olayda Azerbaycan askerleri arasında ölen veya yaralanan olmadığı kaydedildi.

Bölgedeki durumun Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu aktarıldı.

Ermenistan, Nahçıvan'ı ateş altına aldı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan asker Ordu Taciz Saldırı nahçıvan ateş ateşkes
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.