Ermenistan komutanları okullarda toplanmaya başladı!

Dağlık Karabağ’da Azerbaycan ordusu tarafından bozguna uğratılan Ermeni güçleri, korkudan cephelerde bulunan karargahları yerine, okullarda toplantı yapmaya başladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan askerleri,Ermenistan güçlerini perişan etti. Ermeni ordusunun toplantı yaptığı anaokulunun yeri belli oldu. İşgal altındaki Hankendi'de Ermeni silahlı kuvvetlerinin komutanlarının buluştuğu anaokulunun yeri belli oldu.

CEPHEYE DEĞİL OKULDA TOPLANTI YAPIYORLAR!

Ermeni güçleri askerlerinin,önceki dün,Dağlık Karabağ'da bir anaokulunda toplantı yapması,gündeme oturdu.Konu ile ilgili açıklama,Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı İdaresi Dış Politika Daire Başkanı Hikmet Hacıyev'den geldi. Haciyev, Azerbaycan Ordusundan kaçan, Ermeni askerlerinin, Hankendi şehrinde bulunan, 3 numaralı anaokulu toplantı yaptıklarını ifade etti.

Ermenistan komutanları okullarda toplanmaya başladı! ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Savaş komutan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.