Ermenistan kendi topraklarından saldırdı

İşgal ettiği topraklardan Azerbaycan’a saldıran Ermenistan, bu defa kendi arazisinden sivil yerleşim yerlerini hedef aldı. Ermenistan'a bağlı güçler, sabah saatlerinden itibaren Gebele, Siyezen ve Kürdemir çevrelerini alçakça bombalamaya başladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev yaptığı açıklamada, Gebele kentine füzelerin Ermenistan'ın Gafan ve Cermux bölgesinden atıldığını belirtti. SuperHaber, saldırının Rus yapımı Scud füzesi ile gerçekleştiği bilgisine ulaştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan'a bağlı silahlı güçler, cephede kaybetmeye devam ederken bir taraftan da  yine sivillere saldırıyor. Ermenistan’ın kendi arazisinden Azerbaycan arazilerine sabah roket atışları yapıldığı açıklandı.

Azerbaycan hükümeti tarafından yapılan açıklamada, bu sabah saat 09.00 sıralarında, Ermenistan arazisinden Gebele, Siyezen ve Kürdemir şehirlerine balistik füze atıldığı ve yaralı veya can kaybının yaşanmadığı bildirildi.

Ermenistan kendi topraklarından saldırdı

Ermenistan füze saldırısında devasa çukurlar oluştu. Eğer böyle bir füze kentlere düşecek olsaydı felaketin boyutu dehşet verici olurdu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Gebele kentine füzelerin Ermenistan'ın Gafan ve Cermux bölgesinden atıldığını belirtti.

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Ermenistan, Gebele'yi Rus yapımı Scud füzesi ile vurmak istedi.

GEBELE SALDIRISI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Azerbaycan’ın başta Gebele şehrine atılan füze saldırısı sonucu sosyal medyada çok sayıda paylaşımlar yapıldı. Gündem olan Gebele ve diğer şehirlere saldırılarda şu ifadelerin yazılması dikkat çekti;

“ERMENİSTAN'IN APTALLIĞI SINIR TANIMAZ!"

"Azerbaycan'ın askeri harekat sahasından uzak muhteşem turizm merkezi olan Gebele, bir Ermeni füze saldırısının hedefi haline geldi. Füzeler Gafan ve Cermukh bölgelerinden atıldı. Büyük olasılıkla Saddam Hüseyin'in Scud'ları kullanıldı. Ermenistan'ın aptallığı sınır tanımaz."

Ermenistan kendi topraklarından saldırdı ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan balistik füze
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.