Ermenistan işgalinden kurtulan Şuşa'da Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve Hafiz Şahin'den çifte ezan

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Şahin, Ermenistan işgalinden kurtarılan ve 28 yıl aradan sonra ezan okunan Azerbaycan’ın Şuşa kentindeki tarihi Yukarı Gövher Ağa Camii’nde çifte ezan okudu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Azerbaycan’a yaptığı ziyaretler kapsamında, Ermenistan işgalinden kurtarılan Şuşa kentine gitti.

Ermenistan işgali yüzünden 28 yıl aradan sonra ezan okunan tarihi Yukarı Gövher Ağa Camii’ne de ziyarette bulunan Başkan Erbaş ve Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman Şahin, ikindi ezanını birlikte okudu. Ezanın ardından Başkan Erbaş, cemaate ikindi namazını kıldırdı.

Ermenistan işgalinden kurtulan Şuşa'da Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve Hafiz Şahin'den çifte ezan

Başkan Erbaş, sosyal medyadan çifte ezanın videosunu paylaşarak, “Karabağ’ın kalbi kadim şehir Şuşa’nın işgalden kurtuluşunun sembolü olan Yukarı Gövher Ağa Camii’nde ezan okumak bizlere de nasip oldu. Cenab-ı Hak coğrafyamızı kıyamete kadar İslam'ın esenliğinden ve ezan seslerinden mahrum eylemesin” dedi.

Ermenistan işgalinden kurtulan Şuşa'da Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve Hafiz Şahin'den çifte ezan ile ilgili etiketler Azerbaycan Şuşa Yukarı Gövher Ağa Camii çifte ezan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman Şahin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.