Ermenistan ile normalleşme adımları! Bakan Çavuşoğlu: En büyük engel Ermenistan üzerindeki baskılar!

Bakan Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ve İçişleri Bakanı Gerhard Karner ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu yaptığı konuşmada "En büyük engel Ermenistan üzerindeki baskılar." ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ve İçişleri Bakanı Gerhard Karner ile ortak basın toplantısı düzenledi. 

"ERMENİSTAN HENÜZ BUNA HAZIR DEĞİL"

Bakan Çavuşoğlu yaptığı konuşmada "En büyük engel Ermenistan üzerindeki baskılar." ifadelerine yer verdi. 

Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"Biz Ermenistan'a teklifte de bulunduk ilk toplantı Erivan'da yapabiliriz dedik ama Ermenistan içerdeki baskı nedeniyle henüz buna hazır değil"

"Süreci tedrici olarak devam ettirmek istiyoruz. Bölgede kalıcı bir barışa ihtiyaç var"

 

Ermenistan ile normalleşme adımları! Bakan Çavuşoğlu: En büyük engel Ermenistan üzerindeki baskılar! ile ilgili etiketler Ermenistan Çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.