Ermenistan camiyi domuz ahırına çevirdi!

Azerbaycan ordusunun işgal altındaki Dağlık Karabağ'ı geri almak için başlattığı operasyonlarda bozguna uğrayan Ermenistan kuvvetleri cepheden kaçıyor. Son olarak Zengilan şehri, işgalci kuvvetlerden geri alındı. Azerbaycan askerinin geri alınan topraklarda çektiği görüntüler ise, Ermenistan'ın kutsal yapılara verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Söz konusu görüntülerde, tarihi bir caminin domuz ahırına dönüştürüldüğü görülüyor. İşte detaylar...

27 Eylül Pazar sabahı Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı. Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve çok sayıda yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı. Cephede bozguna uğrayan Ermenistan güçleri geri çekilmeye başladı.

Ermenistan'dan kurtarılan bölgelerde çekim yapan Azerbaycan askerleri, işgalci kuvvetlerin tarihi yapılara verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

TARİHİ CAMİYİ DOMUZ AHIRINA ÇEVİRDİLER

27 yıl sonra esaretten kurtarılan ve kritik öneme sahip olan Zengilan şehrinde yer alan tarihi bir cami, Ermenistan tarafından domuz ahırına dönüştürüldü.

Azerbaycan tarihine ve mirasına yapılan saygısızlığın kanıtlandığı söz konusu görüntüler büyük tepki çekti.

Ermenistan camiyi domuz ahırına çevirdi! - Resim : 2

 

Ermenistan camiyi domuz ahırına çevirdi! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan cami Domuz ahır Zingelan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.