'Ermenistan barış ve huzurun düşmanı!'

Milli Savunma Bakanlığı Twitter hesabından Azerbaycan'daki sivilleri hedef alan Ermenistan ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda "Ermenistan 30 yıl önce nasılsa bugün de aynı şekilde barış ve huzurun düşmanı olarak hareket etmektedir." denildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) resmi Twitter hesabından Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik Hocalı Katliamı'ndan görüntülerin yer aldığı vir video paylaşıldı.

O yıllardaki gibi sivilleri öldüren Ermenistan'a ağır ifadelerin kullanıldığı paylaşımda "Çocuk, kadın, yaşlı demeden Hocalı’da soykırım yapan, Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan, bugün de tüm dünyanın gözü önünde masum sivilleri hedef almaktadır. " denildi.

Paylaşımın devamında şu ifadeler kullanıldı:

"Ermenistan 30 yıl önce nasılsa bugün de aynı şekilde barış ve huzurun düşmanı olarak hareket etmektedir."

'Ermenistan barış ve huzurun düşmanı!'

'Ermenistan barış ve huzurun düşmanı!' - Resim : 2

'Ermenistan barış ve huzurun düşmanı!' ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Ermenistan Azerbaycan hocalı katliamı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.