Ermenistan Bakü yakınlarına saldırdı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Ermenistan'ın fırlattığı füzelerden ikisinin başkent Bakü’nün yakınında yer alan Hızı ve Apşeron bölgelerine isabet ettiğini duyurdu.

Ermenistan’ın füze saldırısı hakkında Twitter hesabından bilgi veren Hacıyev, Ermenistan ordusunun Azerbaycan’ın kentlerine ve bölgelerine 8 füze fırlattığını, füzelerden ikisinin başkent Bakü’nün yakınında yer alan Hızı ve Apşeron bölgelerine isabet ettiğini ifade etti.

Hacıyev, “Ermenistan’ın Azerbaycan'daki sivil nüfusa ve sivil altyapıya yönelik füze saldırıları. İkinci en büyük şehir, Gence: dört füze artı misket mühimmatlı Smerç roketleri. Hızı ve Apşeron bölgesi: 300 kilometre orta menzilli iki füze. Mingeçevir: iki füze. Su deposu ve elektrik santrali” ifadelerini paylaştı.

 Ermenistan Bakü yakınlarına saldırdı

BAŞKENT BAKÜ'YE ÇOK YAKIN

Başkent Bakü ve Hızı arasındaki mesafe 101 kilometre, Bakü ve Apşeron bölgesi arası ise 5-6 kilometre.

Ermenistan Bakü yakınlarına saldırdı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı Füze
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.