SuperHaber'in çekimi sırasında bir saldırı daha

İşgalci Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın en büyük şehirlerinden Gence'ye sabah saatlerinde bombalı saldırı düzenledi. Saldırının gerçekleştiği noktaya giden SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in çekim yaptığı sırada bulunduğu noktaya bir bomba daha düştü.

Azerbaycan ve Ermenistan arasında başlayan çatışmalarda sekizinci güne girildi. Azerbaycan ordusu işgal altındaki Dağlık Karabağ'da ilerlemeye devam ederken, Ermeni kuvvetleri sivilleri hedef aldı.

Bu sabah saatlerinde Azerbaycan'ın en büyük ikinci şehri olan Gence'ye bombayla saldıran Ermenistan, 2 sivili katletti. Hain saldırıda 6’sı çocuk, 33 kişi de yaralandı.

Öte yandan bölgedeki gelişmeleri yerinden aktaran SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, saldırıların gerçekleştiği Togana köyü yakınlarında çekim yaparken işgalci Ermenistan tarafından bölgeye yeni bir bomba daha atıldı. 

Birçok Azerbaycan vatandaşının yaralandığı olayda, ufak bir kız çocuğunun gözlerindeki korku Yüksel tarafından saniye saniye görüntülendi.

SuperHaber'in çekimi sırasında bir saldırı daha - Resim : 3

 

 

 

SuperHaber'in çekimi sırasında bir saldırı daha ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Saldırı bomba gence

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.