'Azerbaycan ordusunun baskınları ölüm meleğinin gelişi gibiydi'

Azerbaycan ordusunun başlattığı operasyonlarda bozguna uğrayan işgalci Ermenistan kuvvetlerine mensup bir asker, yaşadıklarını bir televizyon kanalında anlattı. Fransa'dan savaşmak için Dağlık Karabağ'a gittiğini belirten zanlı, ''Azerbaycan'ın gelişi, ölüm meleğinin gelişi gibiydi.'' ifadelerini kullandı. Azerbaycan askerini gece avlanan aç kurtlara benzeten işgalci, ''3-4 kişiyle geldiler, siperde 20-30 silahlı Ermeni askerini öldürdüler ve gelir gelmez ortadan kayboldular.'' dedi.

Fransa'dan Karabağ'a savaşmaya giden bir Ermenistanlı savaşçı, Erivan Today kanalında, çatışmalarda yaşadıklarını anlattı.

Azerbaycan askerlerinin genelde gece ve sisli havalarda baskın düzenlediğini belirten Ermeni savaşçı, “Ne zaman geldiklerini bilmek için siperlerin önüne patates cipsi döktük. Onların gelişi, ölüm meleğinin gelişi gibiydi. 3-4 kişiyle geldiler, siperde 20-30 silahlı Ermeni askerini öldürdüler ve gelir gelmez ortadan kayboldular. Onları gece avlanan aç kurtlara benzettik” dedi.

"KAÇMASAYDIK ÖLECEKTİK"

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Ermenistan askerlerinin savaşmaktan kaçtığına yönelik eleştirilere tepki gösteren Ermeni savaşçı, "1500 kişilik ermeni askerin 5-6 kişinin karşısında kaçtığını söylüyorlar, bizi eleştiriyorlar. Evet kaçıyorduk, zira kaçmasaydık kesinlikle ölecektik" ifadelerini kullandı.

"ERMENİLER KARABAĞ'DA BİR DAHA SAVAŞMAK İSTEMİYOR"

Şuşa’da yaşanılan çatışmalardan da bahseden Ermeni savaşçı “Onları yolda bekledik ancak bir baktık ki aramızdalar. Korkunç bir savaştı. Karabağı kurtarmak için tekrar savaşacağımızı söylüyorlar. Bu çatışmaları gören asker veya subaylar Karabağ’da bir daha savaşmak istemiyor” şeklinde konuştu.

'Azerbaycan ordusunun baskınları ölüm meleğinin gelişi gibiydi' ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Fransa dağlık karabağ işgal ölüm meleği
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.