Ermenistan askeri uyuşturucu kullanıyor

Dağlık Karabağ'ı işgal eden Ermenistan askerlerinin, çeşitli uyuşturucular kullandığı biliniyordu. Bu durum, Azerbaycan ordusu tarafından kurtarılan topraklarda çekilen görüntülerle doğrulandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dağlık Karabağ’ın çeşitli yerlerinde, Azerbaycan askerleri ile işgalci Ermeni güçleri arasındaki savaş devam ediyor.

ERMENİ ORDUSU UYUŞTURUCU KULLANIYOR!

Azerbaycan’ın düzenli ordusu karşısında savaşamayan ve kaçan Ermenistan askerleri ve subaylarının, çeşitli uyuşturucular kullandığı biliniyordu. Bu durum, Azerbaycan ordusu tarafından kurtarılan topraklarda çekilen görüntülerle doğrulandı.

ESRARKEŞ VE EROİNMAN ORDU SAVAŞAMIYOR!

Azerbaycan askerlerinin, çeşitli şehirlerde çektiği görüntülerde de görüldüğü üzere, Ermenistan askerleri, çantalarında ve kibrit kutularında taşıdıkları uyuşturucuları bırakarak kaçıyor. 

Bu uyuşturucular arasında içmeye hazırlanmış, sigara şeklindeki esrar, eroin, metamfetamin, afyon ve diğer psikotropik maddeler bulunuyor.

Yine kurtarılan birçok Ermeni subaylarının kaldığı, askeri yerlerin odalardan birinde de, uyuşturucu iğneleri bulunduğu, kamera kayıtlarında yer alıyor.

Ermenistan askeri uyuşturucu kullanıyor - Resim : 3

 

Ermenistan askeri uyuşturucu kullanıyor ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan uyuşturucu asker dağlık karabağ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.