Ermeniler bu kez ABD'li oyuncudan yardım istedi

Ermenistan’ın Dağlık Karabağ paniği sürüyor. Ermeniler bu kez ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme'a, ”Kurtar bizi Van Damme!” şeklinde yazılar yazarak yalvardı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan ordusu, işgal edilen Dağlık Karabağ’da ilerleyişlerine devam ediyor. İşgalci Ermenistan'ın destekçileri ise ülkesinin uğradığı hezimet karşısında ne yapacağını bilmez durumda.

Ermeniler son olarak dünyanın en ünlü oyuncularından Jean-Claude Van Damme'a ”Kurtar bizi Van Damme!” şeklinde yazılar yazarak yalvardı.

SuperHaber’in yerel kaynaklardan aldığı bilgilere göre, Ermenilerin ünlü oyuncudan yardım istemeleri şöyle gerçekleşti:

"BİZİ ÖLDÜRÜYORLAR"

Hollywood’un ünlü sinema oyuncu, sosyal medyada canlı yayın yapıyordu. Canlı yayın sırasında Ermeni Vazgen adlı kullanıcı, bir mesaj yazdı ve kendisinden yardım isteyerek ”Jean-Claude Van Damme, yardım edin, bizi öldürüyorlar."dedi.

Ermeni kullanıcının bu mesajı diğer sosyal medya kullanıcıları tarafından komik bulundu.

Ermeniler bu kez ABD'li oyuncudan yardım istedi

Ermeniler bu kez ABD'li oyuncudan yardım istedi ile ilgili etiketler Jean Claude Van Damme Ermenistan Azerbaycan canlı yayın yardım
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.