Ermeni tankına nokta atışı

Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısı sonrası iki ülke arasında başlayan çatışmalar giderek şiddetleniyor. Azerbaycan ordusunun kullandığı Bayraktar TB2 SİHA'lar ise Ermenistan'ın kabusu olmuş durumda.

Azerbaycan Askeri Kuvvetleri'nin çatışmaların devam ettiği temas hattında Ermeni ateş noktalarına başlattığı karşı saldırı devam ediyor.

Çatışmalarda Azerbaycan güçleri Türk SİHA'larının desteğiyle başarılı sonuçlar alıyor.

TANK İMHA EDİLDİ

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın yayınladığı videoda Türk yapımı Bayraktar TB2 SİHA Ermenistan tankını hedef alıyor ve başarılı bir şekilde imha ediyor.

Ermeni tankına nokta atışı

NE OLMUŞTU?

Dün sabah saatlerinde Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı.Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve bazı yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı.

 

Ermeni tankına nokta atışı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan SİHA Türk bayraktar tb2

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.