Ermeni sporcu Erivan'ın yalanını çürüttü

Dağlık Karabağ'da büyük bir zafer elde eden Azerbaycan karşısında tutunamayan Ermenistan sürekli balistik füzelerle sivillere saldırı düzenlemişti. Erivan aynı zamanda ise Azerbaycan'ın sivilleri vurduğu iddialarını gündeme getirerek dezenformasyon yapmaya çalışmıştı. Ancak bu yalan bizzat bir ermeni sporcu tarafından çürütüldü. Askerde olan Eduard Vartanyan, çekilme sırasında General Kanitaz'ın bir ambulansla kaçtığını ileri sürerek, "Çünkü Azerbaycan İHA'ları, sivil hedefleri vurmuyordu." dedi

Karabağ’daki çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Ermeni MMA dövüşçüsü Eduard Vartanyan, Ermeni general Kanitaz'ın savaştan bir korkak gibi kaçışını ifşa etti.

Vartanyan bu açıklaması sırasında belki de istemeden Ermenistan'ın "Azerbaycan SİHA'lar ile sivil hedefleri vuruyor" yalanını da çürüttü.

İşte Ermeni sporcu Eduard Vartanyan'ın, Erivan'ın dünyayı kandırma ve yanına çekmek için Karabağ’daki çatışmalara ilişkin yürüttüğü dezenformasyonu çürüten itirafı:

"Askerler geri çekilirken General Kanitaz, bir ambulansı durdurdu ve içindeki askeri indirip sürücüden kendisini götürmesini istedi. Çünkü Azerbaycan İHA'ları, sivil hedefleri vurmuyordu."

Ermeni sporcu Erivan'ın yalanını çürüttü ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Eduard Vartanyan karabağ sivil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.