Ermeni örgütleri hem Türkiye’ye hem de Azerbaycan’a saldırıyor

Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Ali Onaner'i ölümle tehdit eden Ermeni akla terör örgütü ASALA’yı getirdi. ASALA, geçmişte Türk diplomatlara saldırmış ve şehit etmişti.

İbrahim Acar
İbrahim Acar

İBRAHİM AÇAR

SüperHaber, bu tehdidin 'daha önce uykuda olan NEMESİS terör örgütü tarafından yapıldığını yazdı Onaner'e yapılan tehdidin ardından örgütün "Uyuyan hücreleri uyandı mı?" sorusu akıllarda yer edindi.

Bu tehdit yazısı Ermeni teröristlerin Karabağ yenilgisi sonrası Azerbaycan elçiliklerine yaptığı saldırıları da gündeme getirdi. Bu saldırılar, Azerbaycanlı uzmanlar tarafından, “Ermeni radikalleri eski yöntemlerine dönüyor” şeklinde değerlendirildi. Azerbaycan’daki yetkililer, “İkinci Karabağ savaşından sonra Azerbaycan'ın yabancı ülkelerdeki diplomatik temsilcilikleri radikal gruplar tarafından defalarca saldırıya uğradı. Eylül ayında Azerbaycan'ın Gürcistan, Lübnan ve Fransa'daki büyükelçilikleri saldırıya uğradı. 10-11 Ekim gecesi, Azerbaycan'ın Washington Büyükelçiliği'nin resmi aracına ateş açıldı. Bütün bu saldırıların arkasında Ermeni radikalleri, lobisi ve onların patronları var” uyarısını yaptı.

Ayrıca uzmanlar, Kırım köprüsünün patladılmasında Ermenilerin de parmağı olduğunu ve bu konuda Rusya FSB'sinin Ermenistan'a bir talep gönderdiğini belirtti. Gelen bilgilere göre, Rusya’nın isteği üzerine Ermenistan Başsavcılığı araştırmalara başladı.

Rusya, Ukrayna ve Ermenistan vatandaşları terör eylemiyle ilgili olarak tutuklandı.

Ermeni örgütleri hem Türkiye’ye hem de Azerbaycan’a saldırıyor ile ilgili etiketler ASALA Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.