Ermeni lobisinin başını onlar çekiyor!

Geçtiğimiz günlerde ABD Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen sözde Ermeni Soykırımı tasarısıyla ilgili Amerikalı senatör Jackie Speier'den ilginç bir açıklama geldi. Ermeni asıllı Senatör, 1915 olaylarını kabul eden tasarının onaylanmasını magazin yıldızı Kim Kardashian'a bağladı.

Barış Pınarı Harekatı'yla ayyuka çıkan Türkiye'ye yaptırım söylentileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'deki krizi çözmesinin ardından durulmuştu.

Türkiye'ye düşmanlığını her fırsatta gün yüzüne çıkaran ABD Temsilciler Meclisi, sözde Ermeni Soykırımı iddialarına ilişkin tasarıyı geçtiğimiz günlerde resmen tanıdı.

Söz konusu tasarının kabul edilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Amerikan Senatör Jackie Speier, magazin yıldızı Kim Kardashian'ın bu kararın alınmasında etkin rol oynadığını açıkladı. 

KARDASHİAN SENATÖRLERLE TEK TEK GÖRÜŞTÜ

Speier, Ermeni lobisinin gizli silahının Kim Kardashian olduğunu belirtti. Senatörün iddiasına göre Temsilciler Meclisi'nde tasarının kabul edilmesi için büyük çaba harcayan Kardashian, Senatörler ile tek tek görüşmeler yaptı ve bunun sonucunu aldı.

ERMENİLERİN GİZLİ SİLAHI

Ermenilerin bu gücü nereden aldığı üzerine gelen bir soruya ise Ermeni asıllı Senatör Jackie Speier; Ermenistan’ın gizli silahı ne mi? Kim Kardashian” sözleriyle yanıt verdi. 

TRUMP'IN ONAY VERMESİ BEKLENECEK

Trump'ın, tasarıyı onaylaması ya da veto etmesi için önünde 10 günü bulunuyor. Ülke anayasasına göre, başkan tarafından veto edilen bir tasarının Kongre'nin hem Temsilciler Meclisi hem de Senato kanadında üçte iki çoğunlukla bir daha kabul edilmesi halinde, veto da geçersiz kılınıyor.

 

Ermeni lobisinin başını onlar çekiyor! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Donald Trump Ermenistan ABD Cumhurbaşkanı Erdoğan Kim Kardashian Ermeni Trump Jackie Speier
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.