Ermeni hedefleri böyle yerle bir edildi

Ermenistan'ın saldırısına anında misilleme yapan Azerbaycan ordusunun hava saldırısı havadan görüntülendi. Saldırının Türkiye'den alınan Bayraktar TB2 tipi SİHA'lar ile yapıldığı öğrenildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, düzenlediği basın toplantısında, uzun yıllardır işgal altında olan Fuzuli bölgesinin Karahanbeyli, Gervend, Köy Gerediz, Yukarı Abdurrahmanlı köyleri ile Cebrayıl bölgesinin Büyük Mercanlı ve Nüzgar köylerinin Azerbaycan ordusunun kontrolüne geçtiğini açıkladı.

SALDIRININ HAVADAN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Açıklamanın ardından Savunma Bakanlığı, Azerbaycan ordusu tarafından, Ermenistan'ın saldırı girişimine yanıt olarak gerçekleştirilen ilk karşı saldırılar havadan görüntüleri paylaştı.

BAYRAKTAR TB2'LERLE KÖŞEYE SIKIŞTIRILDILAR

Paylaşılan görüntülerde Azerbaycan ordusunun, Selçuk Bayraktar'ın başında olduğu BAYKAR tarafından geliştirilen 'Bayraktar-TB2' SİHA'larıyla Ermenistan'ı köşeye sıkıştırdığı görüldü.

 

 

Ermeni hedefleri böyle yerle bir edildi ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.