Ermeni göstericiler Azeri bayrağını çiğnedi

Azerbaycan ve Ermenistan'ın kuzeyindeki Tuvoz'da başlayan sınır çatışmaları ABD'ye kadar ulaştı. Los Angeles'ta gerçekleşen eylemlerde Azeri göstericilere saldıran Ermeni grubu polis engelleyemedi. Ermenilerin bayrak çiğnediği skandal görüntüler ise sosyal medyada hızla yayıldı.

ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan Ermeniler, şehirdeki Azerbaycan Başkonsolosluğu önünde gösteri düzenledi.

Binayı kuşatan Ermeni göstericiler Azerbaycan aleyhine saldırgan ve provokatif sloganlar attı. Bunun üzerine konsolosluk binası önünde toplanan Azerbaycanlılar, Ermenileri engellemeye çalıştı.

Ermeni göstericiler Azeri bayrağını çiğnedi

Azeriler 'Karabağ Azerbaycan'ındır', 'Hocalı'ya adalet', 'Ermenistan'ın saldırılarına son verin' posterleri taşıdı.

POLİS SALDIRIYA ENGEL OLAMADI

Posterleri gören Ermeni göstericiler Azerbaycanlılara saldırdı, ABD polisi çirkin saldırıyı engelleyemedi. Olaylarda biri kadın yedi Azerinin yaralandığı bildiriliyor. Bir ABD polisi de başından yara aldı.

Ermeni göstericiler Azeri bayrağını çiğnedi - Resim : 2

Azerbaycan'ın Los Angeles Başkonsolosu Nesimi Ağayev, kentin polis şefini arayarak Ermenilerin saldırısını şikayet etti. Polisin Azeri yetkililerden özür dilediği belirtiliyor.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Ermenilerin bazı Azeri bayraklarını zorla aldığı görüldü. Ermeni göstericiler Azeri bayrağını çiğnedi. Söz konusu görüntüler büyük tepki çekti.

Ermeni göstericiler Azeri bayrağını çiğnedi ile ilgili etiketler ABD protesto Ermenistan Azerbaycan ermeni azeri çatışması
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.