Ermeni askerler Rusya safında Ukrayna'ya karşı savaşırken görüntülendi

Rus birliklerinin safında yer alan ve Ukrayna'ya karşı savaşan Ermenistan askerleri cep telefonu kameralarına yansıdı. Rusya, daha önce de Ermenileri askeri operasyonlarında kullanmıştı. Ermeni diasporasının bulunduğu NATO ülkelerinin ise duruma sessiz kaldığı görüldü.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya karşı açtığı kanlı savaşta Rus birliklerinin safında yer alan Ermenistan askerleri böyle görüntülendi. Videoda askerlerin dili ve kolundaki bayrak görülebiliyor. 

DAHA ÖNCE DE KULLANILMIŞLARDI

Yakın geçmişte Kazakistan'daki olaylara müdahale ederken Rusya'nın yine Ermeni askerlerini göndermiş olması 'Acaba sömürge mi oldular?' yorumlarının yapılmasına sebep oldu. 

BATI SESSİZ

Dünya medyası ve Ermeni diasporasının bulunduğu NATO ülkeleri ise duruma sessiz. 

 

-SuperHaber

Ermeni askerler Rusya safında Ukrayna'ya karşı savaşırken görüntülendi ile ilgili etiketler Ermeni asker Rusya Ukrayna Savaş görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.