Erman Toroğlu: Galatasaray mutlaka kaleci almalı

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından kaleci Okan Kocuk'un performansını eleştirdi.

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın evinde Göztepe ile oynadığı mücadeleyi değerlendirirken, Okan Kocuk'un performansını eleştirdi ve sarı-kırmızılıların Muslera'nın eksikliğinde kesinlikle bir kaleci alması gerektiğini söyledi.

''GALATASARAY KALESİNDE OYNAYAMAZ''

Toroğlu, Okan Kocuk'un hatalar yaptığını belirtirken, "Galatasaray'da Okan diye bir kaleci var, iyi olacak diyorlar. Almanlarda Beckenbauer diye bir oyuncu vardı, takımın beyniydi. Okan kendini Beckenbauer zannediyor, ısrarla yapıyor. Belki hocası ayağa oyna diyor ama göstere göstere rakibe top atamazsın, arkadaşın baskı altındaysa ona top atamazsın. Ona top atsam yüzü bana dönük olacak, arkasındaki oyuncuyu görmüyor, rakip tek topla gol pozisyonuna girer. Galatasaray'da alternatifi de yok ve devam ediyor ama şu görüntüyle Galatasaray kalesinde oynayamaz." dedi.

''MUTLAK KALECİ ALINMALI''

Galatasaray'ın mutlak bir kaleci alması gerektiğini kaydeden yorumcu, "Galatasaray'ın Muslera gelene kadar, yüzde yüz B planı olmalı, tecrübeli falan, iyi bir kaleci almalılar. Başka türlü götüremezler, kaleden yanarlar. şu anda Muslera yok kabul edeceksin. Nasıl gelecek, eski Muslera mı olacak, eskiyi bulana kadar nasıl zaman geçecek? Çabuk döneceğini zannediyorum, iyi profesyonel ama bir kaleci şart Galatasaray'a, bu kaleciyle zor. Adam olacak çocuk belli olur." ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu: Galatasaray mutlaka kaleci almalı ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Galatasaray okan kocuk kaleci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.