Erman Toroğlu'dan Hamit Altıntop'a: Seni ham yapar bu zilliler!

EURO 2020'de 24 takım arasında 24. olmayı başaran Şenol Güneş'in önceki TFF Yönetim Kurulu'na sunduğu raporu ve toplantıyı değerlendiren Erman Toroğlu, "Bir tek Hamit Altıntop aklındaki saklamadan söylemiş. Ama dikkat etsin, yerler" diyerek Sezen Aksu'dan bir şarkı gönderdi.

Erman Toroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nda önceki gün gerçekleştirilen EURO 2020 toplantısıyla ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Toroğlu, Fotomaç'taki yazısında TFF yöneticisi Hamit Altıntop'a da önemli uyarılarda bulundu!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten EURO 2020 hezimetinin savunmasını istedi. Raporu okuyan Özdemir, Türk halkının Avrupa Şampiyonası’ndaki beklentilerini karşılayamadıklarını ve yönetim kurulu olarak bir öz eleştiri yapmaları gerektiğini ifade etti. Sonuç olarak Güneş görevine devam ediyor.

GÜNEŞ'TEN MASALLAR

"TFF, Şenol Güneş'ten rapor istemiş. Güneş de, La Fontaine'den masallar anlatmış. Mış, miş, muş... Sonunda TFF Yönetim Kurulu toplanmış. Nihat Özdemir, Şenol Güneş'in başarısızlık nedenlerini yönetim kuruluna okumuş. Şenol Güneş de cevap vermiş. Yönetim kurulunda çok insan var. Mutlaka hepsi futboldan çok iyi anlıyorlardır. Ama yönetim kurulunda iki tane insan var. Futbol oynamış... Biri Selim Soydan, diğeri Hamit Altıntop.

Selim Soydan, ortadan konuşuyor. 'Bu takımı Şenol Güneş buraya getirdi. İnşallah daha iyi olacağız' diyor. Şenol Güneş futbolcular çok yeni yorumları yapıyor. Bu tip turnuvalar oynamadılar diyor. Aslında Şenol Güneş'in toplantıda söylediği cümleler çok enteresan. Biz genç bir milli takımız diyor. Böyle turnuvalara ve maçlara alışkın değiliz diyor. Bu futbolcular daha pişecek gibi laflar söylüyor. Yahu Şenol Güneş, senin elindeki milli takım oyuncuları genç falan değil. Çoğunluğu Şampiyonlar Ligi'nde oynayan isimler."

Erman Toroğlu'dan Hamit Altıntop'a: Seni ham yapar bu zilliler!

ÇARESİZ KALDIK, MAHKUM OYNADIK, KOPTUK

"Öyle 3 tane kelime söylüyor ki Şenol'u yerle bir ediyor ve doğruyu söylüyor. 'Çaresiz kaldık, mahkum oynadık, koptuk' diyor. Hamit Altıntop, sonuna kadar Türk çocuğu ama Almanya'da yetişen bir oyuncu. Oranın eğitimin almış, sağı solu oynamıyor. Ve net bir şekilde tokat gibi milli takımın neden bu neticeyi aldığını suratımıza vuruyor. Ama şimdi Hamit Altıntop çok dikkat etsin. Sevgili Hamit, seninle muhabbetimiz olmadı. Sahadaki duruşunu beğenen sporseverlerden biriyim. Sana şunu söyleyebilirim Hamitçiğim: "Sezen Aksu'nun bir parçası var. Sana onu hatırlatayım. Hey seni yerler, yerler. Seni ham yapar bu zilliler. Yaylanmadan yürü. Yoksa günah bizden gider…"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Erman Toroğlu'dan Hamit Altıntop'a: Seni ham yapar bu zilliler! ile ilgili etiketler Şenol Güneş Hamit Altıntop EURO 2020 Erman Toroğlu A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.