Erman Toroğlu: Ben Mesut'a acıyorum, 'nereye düştüm' diyordur

Serdar Ali Çelikler: "Erol Hoca'nın bugün rezil bir gününde olan, son 20-25 dakikada artık yürüyemez hale gelen Mesut'u oyundan çıkaramayacağını falan düşünmek safsatadan ibarettir!" Erman Toroğlu: "Emre'yle, Erol Bulut'la olacak iş değil. Ben Mesut'a acıyorum… Bakıyorum Mesut'a, "Ben nereye düştüm" diyordur."

Bu sezon Kadıköy'de 5 mağlubiyet alan ve her ne kadar Sportif Direktör Emre Belözoğlu tarafından "Hocamızın arkasındayı" mesajları verilse de kredisi iyice azalan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, topun ağzında... Spor yazarları Bulut'un "yetersiz"liğini yazmayı sürdürüyor. HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe-Göztepe maç kritiğinde yine ağır ifadeler kullandı.

"Hiç merak etmeyin sevgili Fenerbahçeliler. Şampiyonluk ümidiniz sakın kaybolmasın. Erol Bulut'a inanıp güvenmeye devam edin! Sportif Direktör Emre Belözoğlu ne kadar doğru bir karar vermiş Bulut'u getirmekle! Hatta bizim gibi birkaç kendini bilmeze rağmen PANİK HAVASI VARMIŞ GİBİ davranmayarak Erol Bulut'la devam etmesi müthiş bir ferasetti!

Fenerbahçe evinde 5. ve bence son kez kaybetti! Bundan sonra kaybetmez! İrfan Can ve Gustavo geldiğinde bu takım harika bir takım haline gelecek!

"İyi oyun" dediğiniz şey ZATEN BİR ALGI OYUNU'dur! İyi oyun diye bir şey yoktur, kazanmak vardır! Göztepe karşısında olmadı ama iş kazası olarak görmek lazım!

Erol Hoca'nın bugün rezil bir gününde olan, son 20-25 dakikada artık yürüyemez hale gelen Mesut'u oyundan çıkaramayacağını falan düşünmek safsatadan ibarettir!

Fenerbahçeliler böyle 'Pembe Gazete'ye ihtiyaç duyuyorlar."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

BEN MESUT'A ACIYORUM

Erman Toroğlu ise Sabah gazetesindeki köşesinde "F.Bahçe futbol oynamıyor! Mesut ve Sosa hiçbir iş yapmıyor! Hakem bugün F.Bahçe'yi iteledi ama Fenerbahçe bunu bile kullanamadı. Fenerbahçe kötü değil, çok kötü ve iyi gözükmüyor. Emre'yle, Erol Bulut'la olacak iş değil. Ben Mesut'a acıyorum… Bakıyorum Mesut'a, "Ben nereye düştüm" diyordur. Mesut böyle giderse 4-5 maç sonra 'pardon' falan diyebilir… Yanında kimler oynuyordu, şimdi kimler oynuyor!" ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu: Ben Mesut'a acıyorum, 'nereye düştüm' diyordur ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Erman Toroğlu Mesut Özil serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.