Erman Toroğlu: Ahbap çavuş ilişkisi yazıklar olsun size...

Hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Sivasspor'un isyan ettiği hakem Hüseyin Göçek'i sert bir dille eleştirdi. Toroğlu, Sabah gazetesindeki köşesinde, "VAR'da kim var, diye sordum 'Cüneyt Çakır' dediler. Demek ki şöyle; bu Hüseyin Göçek'e sahip çıkan hakem arkadaşlarının başında Çakır geliyor. VAR'a çağırıp iptal ettirse Göçek'i taca çıkaracak. Ahbap çavuş ilişkisi yazıklar olsun size..." ifadelerini kullandı.

Sabah yazarı Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nin deplasmanda 5-1 yendiği maçı ve Karagümrük-Sivasspor maçındaki penaltı kararını yazdı.

Sarı-Lacivertliler'in geniş kadrosuna değinen Toroğlu, "Fenerbahçe'de eksik var, diyorlar iyi güzel de kadro zaten hastalıklara, sakatlıklara göre kurulmuş bir kadro; geniş. Ben sakat oyuncuya bakmam, sahada oynayan 11 futbolcuya bakarım. Bu 11 futbolcu takım mı, değil mi? Dün Fenerbahçe iyi sinyaller verdi. Kaçak dövüşmezlerse bu onların büyük avantajı olacak ki o yönde gidiyorlar" dedi ve ekledi: "Bu Ankaragücü ile bu Gençlerbirliği, 4 takımın düşeceği bu sene kol kola alt kümeye giderler"

DAĞLARA TAŞLARA PENALTI DEĞİL

"Şirkette arkadaşlar seyretmediğim Karagümrük-Sivas maçından bir görüntü getirdiler. Hakem Hüseyin Göçek, Sivas'ın aleyhine bir penaltı vermiş. Dağlara taşlara penaltı değil. Hadi Hüseyin Göçek verdi. "VAR'da kim var" diye sordum "Cüneyt Çakır" dediler. Demek ki şöyle; bu Hüseyin Göçek'e sahip çıkan hakem arkadaşlarının başında Çakır geliyor. VAR'a çağırıp iptal ettirse Göçek'i taca çıkaracak. Ahbap çavuş ilişkisi yazıklar olsun size... İnsanların ekmek paralarıyla oynuyorsunuz, enerjileriyle oynuyorsunuz, emeklerini çalıyorsunuz. Yazıklar olsun size!..

Erman Toroğlu: Ahbap çavuş ilişkisi yazıklar olsun size... ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Hüseyin Göçek Sivasspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.