Erman Toroğlu: Gomis topa domuza vurur gibi vuruyor

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Osmanlıspor – Galatasaray maçını değerlendirdi.

Galatasaray, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Osmanlıspor karşısında Maicon, Gomis ve Tolga'nın golleriyle 3-1 yendi. Spor yorumcusu Erman Toroğlu sarı-kırmızılıların etkili futboluna övgü yağdırdı. İşte Toroğlu'nun Galatasaray analizi...

"GOMİS, DOMUZA VURUR GİBİ VURUYOR"

Bir Avrupa takımı oynuyor sanki. Bu takım böyle oynasın da keyif alalım. Gomis, o köşeye hasta. Domuza vurur gibi vuruyor adam. Bu kadar birbirini tamamlayan oyuncular nadirdir. Sanki 4-5 senelik takım gibi oynuyorlar. İnşallah devam ederler de keyif alırız. Beşiktaş'tan keyif aldığımız o dönemden daha iyi durumdalar. Böyle devam ederlerse rakipte oyundan düşme 60-70'de başlayacaktır. Umarım birkaç tane daha takım gelir de lig keyifli olur. Galatasaray Divan Kurulu üyeleri ise kendi ayağına sıkıyor. Futbol takımına sirayet ettirmesinler de… Hasret kalmışız böyle futbola. Biz tenkit mi ediyoruz? Futbolu konuşuyoruz. Galatasaray yedek kulübesinde oturanlara Allah yardım etsin.

Erman Toroğlu: Gomis topa domuza vurur gibi vuruyor ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Domuz Osmanlıspor gomis top
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.