Erman Toroğlu'na göre Fener'i yaktılar

Hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Konyaspor maçında 1-0 öne geçtiği golün "elle oynama" nedeniyle iptal edilmesini değerlendirdi. Ekrana yansıyan görüntüleri tatmin edici bulmayan Sabah yazarı, "Bu görüntülerle iptal olmaz!" yazdı.

Fenerbahçe'nin evinde Konyaspor'a 0-2 mağlup olduğu 8. hafta mücadelesinin ilk yarısında Sarı-Lacivertliler'in Pelkas'la bulduğu gol, pozisyon öncesi Valencia'nın topa elle teması olduğu gerekçesiyle iptal edilmişti. Maçın kaderini değiştiren VAR incelemesi ve hakem Ali Şansalan'ın kararı hala tartışılıyor.

Hakem yorumcusu Erman Toroğlu, bugün Sabah gazetesindeki köşesinde pozisyonu yorumladı. "Bu görüntülerle iptal olmaz!" diyen Toroğlu, şunları yazdı:

"Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde top oyuncunun göğsünden (böğründen) mi yoksa kolundan mı el olarak sayıldı? Yayıncı kuruluş, birkaç yerden gösterdi ama ben seyrederken tatmin olamadım. Bana kola gelmiyor gibi geldi ama bir türlü net görüntüyü alamadık. Eğer VAR, bizim gördüğümüzden görüntülerden hakemi çağırdıysa; hakem de pozisyonu iptal etmişse ben net bir şey söyleyemem. Çünkü görüntüler çamur gibi, ne olduğu belli değil. Bakalım bu pozisyonlar için yeni bir görüntü çıkacak mı? Çünkü zamanla çıkıyor bazı maçlarda." 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Erman Toroğlu'na göre Fener'i yaktılar ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Fenerbahçe Konyaspor Ali Şansalan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.