Erman Toroğlu: Sende ve senin takımında ışık yok Fatih hoca…

Galatasaray-Ankaragücü maçını kaleme alan Erman Toroğlu, Fatih Terim'in Fenerbahçe'yi kastederek söylediği 'Duyuyorum ki bazıları şimdiden şampiyonu ilan etmiş' sözlerini eleştirdi. Toroğlu, "Sende ve senin takımında ışık yok Fatih hoca…" yazdı.

Sabah yazarı Erman Toroğlu, Galatasaray-Ankaragücü maçını kaleme aldığı köşesinde  "Galatasaray'daki dahili kargaşa takıma da yansımış. Dün gece Ankaragücü kötü, Galatasaray ondan kötü. Al birini vur diğerine…" ifadelerini kullandı.

Ankaragücü taraftarı olan Toroğlu, Fatih Terim'e şu sözlerle yüklendi:

"Galatasaray yatıp kalkıp dua etsin dün gece Ankaragücü ile oynadı. Normal bir lig takımına karşı paçavra olurlardı. Fatih Terim, Fenerbahçe'yi kastederek beyanat vermiş. 'Duyuyorum ki bazıları şimdiden şampiyonu ilan etmiş' diye… Yahu sevgili Fatih, adamlar sahada mücadele ediyorlar, iyi oynamaya çalışıyorlar, teknik adamlar da kendini sahaya vermiş, iyi olmak için uğraşıyorlar. Onlarda bir ışık var. Kimse onlara 'Şampiyon oldu' demiyor. Ama sende ve senin takımında ışık yok Fatih hoca…"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Erman Toroğlu: Sende ve senin takımında ışık yok Fatih hoca… ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.