Erman Özgür: Kadro kalitesiyle oynadığı oyun arasında uçurum var

Erman Özgür: "Fenerbahçe'nin rakibine göre müthiş bir kadro kalitesine sahip olmasına rağmen ne maç başlangıcında, ne de rakibi eksik kaldığında oyun üstünlüğünü alamayışı gecenin olayıydı. Fenerbahçe'nin kadro kalitesi ile oynadığı oyunun kalitesi arasındaki uçurum maç boyunca kapanmadı."

Fanatik yazarı Erman Özgür, derbi kritiğinde Fenerbahçe'nin kadro kalitesiyle sahaya yansıttığı futbol arasındaki büyük farka dikkat çekti. Özgür, şunları yazdı:

"Galibiyetin sırrı nedir? Sergen Yalçın'ın doğru stratejisi, Beşiktaş'ın maça iyi başlaması ve yüksek tempolu oyunu Fenerbahçe kadrosunun kalitesini göstermesini engelledi.

Maçın starı... Beşiktaş'ın istediği oyuna rakibini uydurmasını sağlayan ilk gol ve devamında bireysel çabası ve gücüyle harika bir de kafa golü atan Aboubakar galibiyetin kahramanı oldu.

Maçın olayı... Fenerbahçe'nin rakibine göre müthiş bir kadro kalitesine sahip olmasına rağmen ne maç başlangıcında, ne de rakibi eksik kaldığında oyun üstünlüğünü alamayışı gecenin olayıydı. Fenerbahçe'nin kadro kalitesi ile oynadığı oyunun kalitesi arasındaki uçurum maç boyunca kapanmadı.

Kısa mesaj... Sahada çok üst düzey oynayan oyuncuların adını anmadan geçmek istemedim. Atiba, Josef, Necip Beşiktaş için, Gustavo ve Ozan Tufan Fenerbahçe için çok çok iyi oynadılar."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Erman Özgür: Kadro kalitesiyle oynadığı oyun arasında uçurum var ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş erman özgür
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.