Norveçli golcü Erling Haaland'ın zor tercihi; Real Madrid mi Barcelona mı?

Borussia Dortmund'un gol makinesi Erling Haaland'ın La Liga'ya gitmesi artık yüzde 99 ihtimal... Real Madrid ve Barcelona ile görüşen Norveçli santrforun menajeri Raiola, iki cazip teklifi de oyuncusuna iletti. Bu yaz 75 milyon euro serbest kalma maddesi ödenerek Bundesliga devinden ayrılması beklenen Haaland'ın hangi takımı seçeceği merak konusu...

Borussia Dortmund'un Norveçli süper golcüsü Erling Haaland, Real Madrid yoluna... Katalan basınından Sport'un iddiasına göre, Real Madrid bu yaz 75 milyon euro serbest kalma bedelini ödeyerek Haaland'ı kadrosuna katacak.

Bundesliga ekibine Ocak 2020'de RB Salzburg'dan 20 milyon euro bonservisle transfer edilen 22 yaşındaki santrfor, kısa sürede dünyanın en iyi golcülerinden birine dönüştü.

Borussia Dortmund kulübüyle 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunan Norveçli, yeni sözleşme teklifini geri çevirmişti. Avrupa'nın devleriyle anılan Haaland'ın sözleşmesinde "75 milyon euro serbest kalma maddesi" bulunuyor.

Haberde Bayern Münih, Liverpool, Manchester United, Paris Saint Germain ve Chelsea'nin Erling Haaland'a sunduğu şartların yetersiz olduğuna dikkat çekildi.

Barcelona'nın yeni projesinde Haaland'ın liderliği üstleneceği ve 21 yaşındaki oyuncuya yıllık 20 milyon Euro teklif edildiği iddia edildi.

Haaland, Barcelona'nın teklifini kabul etmesi halinde takımın en çok kazanan oyuncusu olacak. Bu ücrete ek olarak performansa bağlı bonusların da sözleşmede yer alacağı ifade edildi. 

REAL MADRİD İŞİ BİTİRMİŞ 

NTV'nin aktardığına göre; Erling Haaland'ı transfer etmek isteyen takımların başında gelen Real Madrid'in Monaco'da yıldız ismin avukatı ve menajeri Mino Raiola'nın yardımcılarından Rafela Pimenta ile görüşme yaptığı kaydedildi.

Görüşmede sözleşme şartlarında anlaşma sağlandığı ifade edilirken son kararı Haaland'ın vereceği belirtildi.

Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 20 maça çıkan Erling Haaland, 23 gol ve 6 asist kaydetti.

Norveçli golcü Erling Haaland'ın zor tercihi; Real Madrid mi Barcelona mı? ile ilgili etiketler Borussia Dortmund Real Madrid Barcelona Erling Haaland
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.