Erling Haaland'ın geleceği belirsizliğini korurken çarpıcı iddia: Benzema transfere karşı

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un golcü oyuncusu Erling Haaland'ın sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. Genç golcünün takımda kalmasına yönelik bir belirti görülmezken, taliplilerden Real Madrid'den çarpıcı bir iddia geldi. İspanyol devinin golcüsü Benzema, Haaland transferine karşı olduğunu Başkan Perez'e iletti.

Borussia Dortmund'un Norveçli golcüsü Erling Haaland'ın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Avrupa'nın dev kulüpleri golcü oyuncuyu transfer etmek için harekete geçmeye hazırlanırken, yıldız oyunu henüz kulübüyle yeni sözleşme görüşmelerine başlamadı.

Norveçli golcüden geçtiğimiz günlerde dikkat çeken açıklamalar geldi. Ülkesinde konuşan Haaland "Son altı aydır Borussia Dortmund'a saygımdan dolayı hiçbir şey söylememeyi seçtim, ancak şimdi kulüp beni bir karar vermem için zorlamaya başladı" ifadelerini kullandı. Tek istediğinin futbol oynamak olduğunun altını çizen genç golcü, kulübünün bir karar vermesi için kendisini zorladığını söyledi.

DORTMUND CEPHESİ ŞAŞKINLIKLA KARŞILADI

Erling Haaland'ın açıklamaları Borussia Dortmund cephesinde şaşkınlıkla karşılandı. Genç golcünün açıklamalarının gerçeği yansıtmadığının altını çizen Sportif Direktör Michael Zorc "Fakat bir noktada görüşmek istediğimiz ve yapmamız gerektiği açık, anlaşılır ve sadece profesyonelce" ifadelerini kullandı.

İSPANYA'DAN ÇARPICI İDDİA

Sözleşmesinde 75 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan Haaland'ın peşinde Bayern Münih'in yanı sıra İspanya ve İngiltere'nin dev kulüpleri bulunuyor. Norveçli golcüyü transfer etmek için harekete geçmesi beklenen Real Madrid ile ilgili çarpıcı iddialar geldi. İspanyol devinin Fransız golcüsü Karim Benzema'nın Haaland ile aynı takımda oynamak istemediği öğrenildi.

İspanyol basınında çıkan iddialara göre son 2 sezonda oynadığı futbolla kariyerinin en iyi dönemini geçiren Benzema, Haaland'ın takıma katılması durumunda Madrid'den ayrılmayı düşündüğünü Başkan Perez'e iletti. Çok iyi bir dönem geçiren Benzema'nın, kendisini kulübeye mahkum edebilecek bir transfere hiçbir şekilde sıcak bakmadığı gelen haberler arasında yer alıyor. Öte yandan İspanyol basınında çıkan haberlere göre Benzema'nın Mbappe transferine ise sıcak baktığı iddia edildi. 2023 yılında sözleşmesi sonra erecek Fransız golcünün Real Madrid'den ayrılmak istemesi durumunda ilk taliplinin ise PSG olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Erling Haaland'ın geleceği belirsizliğini korurken çarpıcı iddia: Benzema transfere karşı ile ilgili etiketler Real Madrid Borussia Dortmund Erling Haaland trnasfer Karim Benzema
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.