Erling Haaland rekor üstüne rekor kırıyor

Bundesliga'da Bayern Münih'e 2 gol atan Erling Haaland artık nerdeyse her maçta çifter çifter atıyor... Borussia Dortmund, Sevilla'yı eleyerek adını UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yazdırırken Norveçli golcü son 4 maçında da 2 gol atarak rekorlarına yenilerini ekledi.

Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Sevilla'yı eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı. İspanyol ekibini ilk maçta deplasmanda 2-3 mağlup eden Bundesliga ekibi, Cüneyt Çakır'ın yönettiği rövanştaki 2-2'lik skorla tur atladı. Norveçli gol makinesi Erling Haaland bu maça da damga vurdu.

Sevilla'ya 2 gol daha atan 20 yaşındaki Haaland, Devler Ligi tarihinde 20 gole en erken ulaşan isim oldu. Yıldız santrfor, 20 golü sadece 14 maçta atarak da büyük bir başarıya imza attı.

Norveçli oyuncu ayrıca Şampiyonlar Ligi tarihinde üst üste 4 maçta 2'şer gol atan ilk oyuncu olmayı başardı. Haaland'ın rekortmen olduğu bir başka istatistik de üst üste 6 maçta gol atan en genç oyuncu unvanı alması oldu.

Bu sezon Devler Ligi'nde 6 maçta 10 gol, 1 asistle oynayan 200 milyon euroluk Haaland, hiçbir maçı boş geçmedi. Club Brugge'e 2 maçta da 2'şer gol atan gol makinesi aynı tarifeyi Sevilla takımına da uyguladı.

Erling Haaland rekor üstüne rekor kırıyor

Erling Haaland rekor üstüne rekor kırıyor ile ilgili etiketler Borussia Dortmund Sevilla Erling Haaland UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.