"Erling büyük bir kulübe transfer olacak!"

RB Salzburg Sportif Direktörü Christoh Freund, Erling Braut Haaland'ı uzun süre takımda tutamayacaklarını söyledi.

RB Salzburg Sportif Direktörü Christoh Freund, Erling Braut Haaland'ın geleceği ile ilgili açıklama yaptı.

Haaland'ın adının 20 büyük kulüple anılmasıyla ilgili olarak Freund, "Şu ana kadar hiçbir kulüple Haaland için konuşmadım. Ayrıca, ara transer dönemi için kulübe gelen bir teklif yok. Fakat, hepimiz biliyoruz ki Erling büyük bir kulübe transfer olacak. Onu burada tutmamız imkansız." dedi.

"5 DAKİKA İZLEDİM, 'ALALIM' DEDİM"

Avusturya kulübünün teknik direktörü Jesse March ise, "Haaland'ı ilk kez izlediğimde, 5 dakika sonunda 'Bu çocuğu transfer edelim' dedim. Harika bir karakter. Süper bir yetenek. Salzburg'ta ona sahip olduğumuz için çok şanslıyız." ifadelerini kullandı.

Haaland'ın geleceğiyle ilgili gelen soruya, "Tüm büyükler istiyor şeklinde haberler çıkıyor ve bu durum bizi çok rahatsız ediyor. Haaland'ın bizimle 2023'e kadar kontratı var." diyerek sözlerini noktaladı.

"Erling büyük bir kulübe transfer olacak!" ile ilgili etiketler Avusturya Transfer Salzburg Erling Braut Haaland Christoh Freund Jesse March
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.