Erkin Şahinöz, Memleket Hareketi'nden ayrıldı

CHP'li eski vekil Muharrem İnce'nin başlattığı Memleket Hareketi'nin kurucuları arasında yer alan toplum bilimci Erkin Şahinöz, oluşumdan ayrıldığını duyurdu.

Muharrem İnce'nin başlattığı ve partileşmeye gitmesi söz konusu olan Memleket Hareketi'nin Kurucu Kurulu'nda yer alan FED eski ekonomisti ve toplum bilimci Erkin Şahinöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Memleket Hareketi'nden ayrıldığını duyurdu.

''UYUM GÖSTEREMEYECEĞİM''

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahinöz şu ifadeleri kullandı:

"Kurucu Kurulu’nda olduğum Memleket Hareketi'nden ayrıldım. Ayrılma nedenimi Sn. Başkan’a ilettim. “Siyasetin davranış kalıplarına uyum gösteremeyeceğim, ben dikine giden bir insanım. Ama size sevgim ve saygım en üst düzeyde, her zaman yanınızdayım.” Harekete Başarılar"

BİN GÜNDE MEMLEKET HAREKETİ NEDİR?

Muharrem İnce’nin başlattığı hareket ile ilgili açıklaması şöyle: ''Bizim başlattığımız hareket parti içi muhalefet hareketi değildir, biz Türkiye’ye yeni bir seçenek sunuyoruz Türkiye’nin barışmaya ve bölüşmeye ihtiyacı vardır. Bugün başlattığımız hareketin adı ‘1000 günde Memleket’ hareketidir. Önümüzdeki günlerde bu kadro ile önünüze çıkacağız.

Bu hareket gücünü de finansmanını da yönünü de milletten alacaktır.

Yolumuz zordur kenetlenerek bu zorluğu aşacağız. Bütün bu anlattıklarım bir cumhuriyet öğretmeninin hayalleri değildir.''

 

Erkin Şahinöz, Memleket Hareketi'nden ayrıldı ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Memleket Hareketi ayrılık Erkin Şahinöz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.