Erkenci Kuş'tan Diriliş Ertuğrul'a bomba transfer!

TRT ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezonda kadrosuna sürpriz isimleri katmaya devam ediyor. Dizi kadrosuna son olarak Erkenci Kuş'un güzel oyuncusu Kimya Gökçe Aytaç dahil oldu.

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, kasım ayının ilk haftasında yeni sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanırken diziye bomba bir transfer daha yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde kadroya dahil edilen usta oyuncu Ünal Silver'in ardından şimdi de Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'tan bir oyuncu diziye katıldı.

Erkenci Kuş'tan Diriliş Ertuğrul'a bomba transfer! 

POLEN ROLÜNE HAYAT VERİYORDU

Erkenci Kuş'ta Can Divit’in (Can Yaman) sevgilisi Polen’i oynayan Kimya Gökçe Aytaç'ın artık Diriliş Ertuğrul'da rol alacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun sevilen dizinin 5. sezonunda Evdokya karakterine hayat vereceği bildirildi.

Erkenci Kuş'tan Diriliş Ertuğrul'a bomba transfer! - Resim : 2

Erkenci Kuş'tan Diriliş Ertuğrul'a bomba transfer! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul Erkenci Kuş polen Kimya Gökçe Aytaç evdokya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.