Erkenci Kuş'un final yapmasının sebebini açıkladı!

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, 51. final bölümüyle ekranlara veda etti. Başrol oyuncusu Can Yaman, sosyal medya hesabında veda mesajı yayınlayarak ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise dizinin neden final yaptığını açıkladı.

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, 51. son bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"TATİL ONLARINDA HAKKIDIR"

Erkenci Kuş dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, yaptığı açıklamada, "Erkenci Kuşun 51. bölümde final yapacağı haberi doğrudur. Kanalla yapılan anlaşma 52 bölüm olup, 52 bölüm Kurban Bayramı'na denk geldiği için kanalımız Star TV ile konuşup 51. bölüm final olmasına karar verilmiştir. Erkenci kuş oyuncuları ve teknik ekibi 15 aydır hiç durmadan çalışmaktadır. Tatil onlarında hakkıdır." ifadelerini kullandı.

Erkenci Kuş'un final yapmasının sebebini açıkladı!

"ERKENCİ KUŞ'UN ÇOK ULUSLU BİR KİTLESİ OLDU"

Dizisinin başrolü Can Yaman, sosyal medya hesabından mesaj yayınlayarak dizide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Erkenci Kuş'un final yapmasının sebebini açıkladı! - Resim : 2

Yaman, Instagram hesabından yayınladığı yazıda, "Erkenci Kuş Ekranlara bir daha gelir mi bilmem ama gelirse de bayaa bayaa bayaa zor gelecek kadar müthiş bir kimya yakaladığımız, birlikte her sahnede ekstra özverili oynadığımız, gerektiğinde bir sürü açığı beraber kapattığımız, aurasıyla setteki herkesin enerjisini yükseltip daha keyifli çalışmasını sağlayan ve esprileriyle sürekli güldüren, yolu inanılmaz açık olan partnerim Demet Özdemir'e çok teşekkür ederim. Erkenci Kuş'un çok uluslu, her yerden her yaştan başka türlü bir fan kitlesi oldu, bu kadar değişik yaşta farklı kültürdeki insan profiline hitap etmek inanılmaz bir şey, bize nasip olduğu için çok gururluyum, hepinizi çok seviyorum, bizi hiç yalnız bırakmayın" ifadelerini kullandı.

Erkenci Kuş'un final yapmasının sebebini açıkladı! - Resim : 3

"HER ŞEY BÖYLE BAŞLAMIŞTI"

Demet Özdemir ise dizinin final bölümünün öncesinde bir paylaşımda bulundu. Dizinin ilk bölümünden bir kareyi paylaşan güzel oyuncu, "Her şey böyle başlamıştı... Bu akşam son kez Erkenci Kuş sizi seviyorum iyi ki varsınız..." yazarak Instagram hesabında paylaştı.

Erkenci Kuş'un final yapmasının sebebini açıkladı! - Resim : 4

Erkenci Kuş'un final yapmasının sebebini açıkladı! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Star TV Can Yaman Erkenci Kuş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.