Erkenci Kuş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Final bölümü fragmanı!

Erkenci Kuş final mi yapıyor? Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Erkenci Kuş, bu akşam 50. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin bitmesinin ardından yayınlanan final bölümü fragmanı sonrasında, hayranları büyük üzüntü yaşadı. İşte Erkenci Kuş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Final bölümü fragmanını izlemek isteyenler için merak edilen detaylar haberimizde..

Erkenci Kuş final mi yapıyor? Dizinin bitmesinin ardından yayınlanan final bölümü fragmanı sonrasında, hayranları büyük üzüntü yaşadı. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Erkenci Kuş, bu akşam 50. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Erkenci Kuş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Final bölümü fragmanını izlemek isteyenler için merak edilen detaylar haberimizde..

ERKENCİ KUŞ NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş'un 49. bölüm fragmanında 'Son 3 Bölüm' olarak duyuruldu. Buna göre, dizi 6 Ağustos'ta yayınlanacak 51. bölümüyle sevenlerine veda edecek.

ERKENCİ KUŞ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Erkenci Kuş'un yapımcılarından Faruk Turgut, dizinin sevenlerine haberi şu tweet ile duyurdu:

"Erkenci Kuş'un 51.bölümde final yapacağı haberi doğrudur. Kanalla yapılan anlaşma 52 bölüm olup, 52 bölüm Kurban Bayramı'na denk geldiği için kanalımız Star TV ile konuşup 51. bölüm final olmasına karar verilmiştir.''

.

Erkenci Kuş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Final bölümü fragmanı! ile ilgili etiketler Star TV Erkenci Kuş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.