Erkenci Kuş bugün var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş bugün var mı? Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı büyük merak konusu.Dizilerin 3 hafta boyunca ekranlarda olmaması nedeniyle vatandaşların sorgulamaları başladı. Star TV'de yayımlanan Erkenci Kuş dizisinin de neden yayımlanmadığı araştırılan konular arasında.Peki Erkenci Kuş bugün var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarının detayları haberimizde...

Erkenci Kuş bugün var mı? Ekranların romantik-komedi tadında ki dizisi Erkenci Kuş 26.son bölümünde izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatmıştı.Sanem ve Can artık ilişkilerini herkese ilan ediyor.Dizilerin 3 hafta boyunca ekranlarda olmaması nedeniyle vatandaşların sorgulamaları başladı. Star TV'de yayımlanan Erkenci Kuş dizisinin de neden yayımlanmadığı araştırılan konular arasında.Peki Erkenci Kuş bugün var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarının detayları haberimizde...

Erkenci Kuş bugün var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş son bölümü ile hem eğlendirdi hem duygusal sahneleri ile yürekleri sızlattı. Fabri ile Can arasında gerginlik artarken, Fabri herkesin hayatını etkileyecek şok kararla Aylin'in karşısına çıktı. Sanem ve Can'ın rüya gibi aşkı dillerde... Son bölümün peşinden 27. bölüm fragmanı için sorgulama başlarken, dizinin yeni bölümü ne zaman?

Romantik komedi türünde olan dizide Sanem ve Can’ın tutku dolu aşkı dolu dizgin devam ederken, Star TV'nin sevilen aşk dizisi izleyicilerden tam not alıyor. Son bölümde; Can ve Emre’nin annesi Hüma karakterine hayat veren İpek Tekneolcay diziye ayrı bir renk kattı. Sanem'in işi şimdi daha da zor. Sanem, yine fedakarlık yaparak şirket için harekete geçiyor. Fakat habersiz olduğu güç gümbür gümbür geri dönüyor.

Son bölümde; Fabri’nin şikayetçi olması ile Can gözaltına alınır. Sanem, Can’ın düştüğü bu durumdan kendini sorumlu tutar ve onu kurtarmak için Fabbri’ye kokusunu verir. İstediğini alan Fabbri, şikayetini geri çeker ve hisselerini de Aylin’e devreder. Bu arada mahalleyi ziyarete gelen gizemli bir kadın ortalığı birbirine katar. Sanem mahallede tartıştığı bu kadınla Can’ın evinde tekrar karşılaşacaktır.

Erkenci Kuş Eski Bölümlerde Yaşananlar

Gizli saklı Sanem ve Can aşkı, gün yüzüne çıkıyor. Herkesin gözü el ele şirkete gelen ikilinin üzerinde! Fakat hesaplamadıkları bir şey var, o da Fabri'nin büyük desteğini alan Aylin... Son bölüm Sanem ve Can'ın destansı, tutku ve duygu dolu sevdasını ekranlara taşıdı. Son bölümde; Sanem'e yapılan evlilik baskıları, Sanem'i vazgeçme noktasına getirirken, Can'ın evlilik konusundaki düşünceleri, Sanem'in yüreğine su serpti.
Son bölümde; Can Sanem aşkı herkesçe duyulmaya başlar. Tabi ki Sanem'e evlenme konusunda baskılarda artar. Sanem'in bu konudaki endişelerini anlayan Can, evleniriz diyerek Sanem’in kafasındaki bütün soru işaretlerini giderir. Sanem, bu güzel haberi annesi Menkıbe ile paylaşır. Bu arada ilişkilerini başından beri saklamak istemeyen Can, ajanstakilere Sanem’le sevgili olduklarını söyler. Herkes bu habere çok şaşırır, özellikle Deren hayatının şokunu yaşar. Bu arada Can, büyük bir kozmetik firmasının işini almak üzeredir fakat bunun önündeki tek engel Fabbri’nin şirkete hissedar olmasıdır. Can ve Fabbri bir kez daha karşı karşıya gelecek ve kozlarını paylaşacaktır.

Erkenci Kuş'un Yayın Günü Değişiyor

Erkenci Kuş dizisinin yayın tarihi cumartesi gününden salı gününe alınıyor. Dizi Ufak Tefek Cinayetler'in final yapması ile eski yayın gününe geri dönüyor.

Erkenci Kuş dizisinde sürpriz bir değişiklik yaşandı.

Erkenci Kuş dizisinde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş senaristi değişiyor. Erkenci Kuş dizi senaryosunu bundan sonra Aslı Zengin kaleme alacak.

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği,Ayşe Kutlu'nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği Erkenci Kuş dizisinin senaristi değişiyor. Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir yer aldığı diziyi artık Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu ve No:309 gibi dizilerin senaristliğini yapmış olan Aslı Zengin kaleme alacak.

Erkenci kuş konusu ve oyuncuları

Erkenci Kuş, yayınlandığı ilk bölümden itibaren en çok izlenen diziler arasında yerini almayı başardı. Star TV'de yayınlanan ve başrolerinde Demet Özdemir ile Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş dizisi büyük ilgi görüyor.

Yaz aylarında Star TV'de başlayan ''Yaz Dizisi'' olarak adlandırılan romantik komedi dizi olan Erkenci Kuş, yayınlandığı ilk bölümden itibaren en çok izlenen diziler arasında yerini almayı başardı.

Star TV'de yaz dizisi olarak başlayan ancak normal sezon ölçülerinde reyting rakamları yakalayan "Erkenci Kuş Dizisi" Star Tv yönetiminin kararıyla kış sezonunda da ekranlarda olmaya devam edecek. Can Yaman'la Demet Özdemir'in başrolünü üstlendiği dizide şirket sahibi Can ile şirkette stajyer olarak görev yapan Sanem'in macera dolu aşk hikayesi konu ediliyor. Şirkette çok sayıda kadın çalışan vardır ve bu çalışanların Sanem'in Can'la olan ilişkisine pek rızası yoktur. Hatta bu kervana Can'ın kardeşi ve onun peşini bırakmayan sevgilisi de katmıştır.

Diğer taraftan kızlarının geleceği için çırpınan mütevazi bir ailenin hem mahallede hem de kızlarının iş yerindeki olayların içinde yaşadıkları diziye ayrı bir tat katıyor. Bir bakkal sahibi olan babanın ve eşinin mahalle de yaşadıkları keyifli enstantaneler ile şirkette diğer çalışanların komik diyalogları diziyi izlenir kılan diğer etkenlerden birisi olmaktadır.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın, Yapımcılığını Faruk Turgut'un, Senaristliğini Ayşe Kutlu Üner'in yaptığı Erkenci Kuş'un yapımını Gold Film üstlendi. Başrolü Demet Özdemir (Sanem Aydın) ve Can Yaman (Can Divit)'ın paylaştığı Erkenci Kuş Dizisinde Öznur Serçeler (Leyla Aydın), Özlem Tokaslan (MEvkibe Aydın), Berat Yenilmez (Nihat Aydın), Birand Tunca (Emre Divit), Sevcan Yaşar (Aylin Yüksel), Ceren Taşçı (Ayhan Işık), Cihan Ercan(Muzaffet Kaya), Tuğçe Kumral (Deren Keskin), Anıl Çelik (Cengiz Özdemir), Sibel Şişman (Güliz Yıldırım), Ali Yağcı (Osman Işık), Tuan Tunalı (Metin) yer almaktadır.

Sanem'in, babası Nihat'ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale'nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes'te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Erkenci Kuş bugün var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Demet Özdemir Star TV Can Yaman 12 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.