Erkenci Kuş 9. bölüm ne zaman? Bayramda Erkenci Kuş var mı?

Yazın en çok izlenen dizisi Erkenci Kuş'un 9. bölüm yayın günü Kurban Bayramı tatiline denk geldi. Erkenci Kuş 9. bölüm ne zaman? Bayramda Erkenci Kuş var mı? Detaylı bilgileri bu haberde bulabilirsiniz.

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Erkenci Kuş'un 9. bölümü bayrak tatiline denk gelince izleyicilerin kafası karıştı. Erkenci Kuş 9. bölüm ne zaman? Bayramda Erkenci Kuş var mı? Konuyla ilgili bütün geliyşmeleri ve detayları haberimizde derledik.

Erkenci Kuş 9. bölüm ne zaman? Bayramda Erkenci Kuş var mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş da Kurban Bayramı tatiline girdi. Erkenci 9. bölüm fragmanı yayınlandı ancak yayın tarihi olarak bayramdan sonraki salı olan 28 Ağustos'ta 9 bölümün yayınlanması bekleniyor. Star TV, Erkenci Kuş'u sevenler için bayram tatili boyunca her gün bir bölüm Erkenci Kuş yayınlayarak "Bayram boyu Erkenci Kuş" kuşağını başlattı.

ERKENCİ KUŞ BÖLÜMLERİ İZLE

ERKENCİ KUŞ BAYRAMDA VAR MI?
Yazın en çok izlenen dizisi Erkenci Kuş bütün bölümleriyle bayram tatili boyunca Star'da...

Yaz sezonunun izlenme rekorları kıran dizisi “Erkenci Kuş” bayram tatili boyunca tekrar bölümleriyle her akşam 20.00’de yeniden Star’da yayınlanacak.

Sevilen ikili Sanem ve Can’ın aşk dolu macerası baştan başlıyor. Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı, "Erkenci Kuş" yayınlandığı ilk günden bu yana reyting yarışında birinci oldu.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, Erkenci Kuş'un kadrosunda Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı da yer alıyor.

 

Erkenci Kuş 9. bölüm ne zaman? Bayramda Erkenci Kuş var mı? - Resim : 2

 

ERKENCİ KUŞ
Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur...

Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can'a kalbini kaptırabilir mi?

Erkenci Kuş 9. bölüm ne zaman? Bayramda Erkenci Kuş var mı? - Resim : 3

DEMET ÖZDEMİR
26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır.

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır.Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırdı.

Erkenci Kuş 9. bölüm ne zaman? Bayramda Erkenci Kuş var mı? - Resim : 4


CAN YAMAN KİMDİR?
Gönül İşleri dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk’ta başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.

Erkenci Kuş 9. bölüm ne zaman? Bayramda Erkenci Kuş var mı? ile ilgili etiketler Star TV Erkenci Kuş 9. bölüm ne zaman bayramda erkenci kuş var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.