Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Erkenci Kuş, bu akşam 44. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Yeni bölümün ardından diziseverler 45. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Sanem ile Can'ın barışmasına karşı, Yiğit hain planlarını devreye sokuyor. İşte Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümün ardından diziseverler 45. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Sanem ile Can'ın barışmasına karşı, Yiğit hain planlarını devreye sokuyor. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Erkenci Kuş, bu akşam 44. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit artık ne yaparsa yapsın, Can'ın gözünde zavallı bir adamdır. Çırpındıkça batacak ve gidişi muhteşem olacak Yiğit'in, sadece Can'ın soğukkanlılığı koruması yetecek, Can da bunun farkındadır.

Can'ın da Sanem'in de Yiğit'ten çok önemli dertleri vardır. Aşkları başına vurmuş. Sanem, Can gidecek sanıyor, her an diken üstünde, pırpır ediyor kalbi. Can ise Sanem'in Yiğit'le ne konuştuğuna takmış kafayı.

Emre'nin Leyla'ya bir sürprizi var, ayaklarını yerden kesecek bu teklif Leyla'nın.

Ajans, Sanem'in krem kampanyasına çalışıyor, önce kremleri ve parfümleri tanımak lazım. Ekip yine aşıkları biraraya getirmek için iş başında. Parfüm testleriyle Sanem, Can'ın aklını başından alacak. Sanem ise Can'a parfümün sırrını anlatırken, aradığı cevapları bulacak.

Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Star TV Erkenci Kuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.