Erkenci Kuş 21.bölüm ilk sahne fragmanı izle! Aylin intikam alacak mı? 20.son bölüm full izle

Erkenci Kuş 20.son bölümü ekranlarda izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde konuk olarak yer alan Ceyda karakteri ile Can'ın İtalyanca konuşması dikkat çekti Aynı zaman Can ve Ceyda'nın arasındaki diyalog Sanem ile Deren'in dikkatinden kaçmadı. Aylin ise yine gizemli işler peşinde ve kampanyanın ne olduğunu öğrenmek istiyor. İşte Erkenci Kuş 21.bölüm ilk sahne ve fragmanı! Erkenci Kuş son bölümü!

Erkenci Kuş 21.bölüm ilk bölüm sahnesi ve fragmanı merak ediliyor. Bu akşam yayınlanan bölümde Emre talihsiz bir kaza yaşar ve hastaneye kaldırılır. Kampanya toplantısından sonra Can ve Sanem salaş bir yerde yemek yemeye giderler. Aynı zamanda Ayhan ve Ceycey birlikte ilk başbaşa yemeğe giderler. Aylin ise yeni bir planın peşinde. Kampanya ile ilgili büttün bilgileri öğrenmek isteyen Aylin ajansa gizli bir kamera koyar. Bilgileri çalan Aylin'in ne yapılacağı ise merak konusu. Peki Aylin ne yapacak? İşte Erkenci Kuş 21.bölüm ilk sahne ve fragmanı! Merak edilen detaylar haberimizde... 

Erkenci Kuş 21.bölüm ilk sahne fragmanı izle! Aylin intikam alacak mı? 20.son bölüm full izle

SON BÖLÜMDE OLANLAR

 Emre kamp dönüşü bir kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. Can kaza haberini alınca kardeşini yalnız bırakmaz ve Emre'nin yanına gider. Bu kaza sonrası Emre ve Can arasındaki buzlar erimeye başlar.

Ceycey ve Ayhan ilk başbaşa yemeklerine giderler. Ceycey, Ayhan'a bir şeyler söylemek ister ama bir türlü heyecanına mani olamaz. Ceycey peşini aksilikler bırakmaz ve küçük bir yangın çıkar. Ayhan ve Ceycey mekandan çıkarılır. Her şeye rağmen Ayhan ve Ceycey el ele tutuşur.

Mevkibe ve Nihat arasındaki tartışma gerilimli anları gösterir. Tartışmanın sonunda ise Mevkibe sessizlik yeminine bürünür. Nihat ise Mevkibe'nin sessizliğini bozmak için elinden geleni yapar.

Muzaffer ise eve annesinden gizlice girmeye çalışır. Muzaafer'in annesi ise gece Muzafferi tanımaz ve bir obje ile vurmasıyla birlikte Muzaffer bayılır.

Aylin ajansa gizli kamera yerleştirir. Kampanya ile ilgili detayları öğrenir. Ancak kampanyanın çalınmasına rağmen fikrin kampta konuşulmasından dolayı ve toplantıdakilerin şahit olmasından sonra çalındığı belli olur.

Kampanya sloganını bulan kişiye Can bir hediye verir. O isim ise Sanem olur. Kampanyayının sloganını bulan Sanem'e Can kırmızı bir motosiklet hediye eder. Kırmızı motosikleti gören Sanem çok mutlu olur.

Son bölümde Can'ın Sanem'e " Senin kokun bana ait" demesi ile birlikte bitti.

Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş'un 21.yeni bölüm ilk sahnesi yayımlandı.

İşte Erkenci Kuş dizisinin 21.bölüm fragmanı;

Erkenci Kuş son bölümü izlemek için tıklayınız!

19.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Geç saatlerde kaldıkları asansörden kurtulan Can ve Sanem mecburen Can’ın evine giderler ve geceyi birlikte geçirirler. Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz onu çok mutlu eder. Can ajansın geleceği için çok önemli olan Compass sport için harıl harıl çalışmaya başlar. Kampanyanın en iyi şekilde hazırlanması için tüm ekip Sanem’in yönlendirmesiyle kampa gider. Kampa iki davetsiz misafir daha katılır. Bunlar Gamze ve Fabbri’dir.

BAŞROL OYUNCUSU CAN YAMAN KİMDİR?
Gönül İşleri dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk’ta başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.

ERKENCİ KUŞ 18.BÖLÜM ÖZETİ

Sanem yaşadığı hayal kırıklığıyla iş yerinden istifa eder ve tekrar bakkal Sanem olur. Bu arada Leyla’dan ortaklık belgelerini alan ve Cey Cey den doğum günü olayının aslını öğrenen Can hata yaptığını anlar ve soluğu Sanem de alır. Sanem’i tekrar işe dönmesi için ikna etmeye çalışır. Can’ın çabaları Sanem’i ikna etmeye yeterli olabilecek midir?

17.BÖLÜM

Ortaklık belgelerini ele geçiren Sanem , her şeyi Can’a anlatması için Emre’ye süre verir. Buna yanaşmayan Emre’nin Sanem’le ilgili başka planları vardır. Bu planlardan haberi olmayan Sanem zor durumda kalır ve Can’la arası daha da açılır. Bu arada Sanem’in doğum günü olduğunu öğrenen Aylin harekete geçer . Doğum gününde Sanem’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?
26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır.

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır.Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırdı.

Erkenci Kuş 21.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanınca sitemizde olacak.

Erkenci Kuş 21.bölüm ilk sahne fragmanı izle! Aylin intikam alacak mı? 20.son bölüm full izle ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.