Erkenci Kuş 15.bölüm fragmanı! Aylin, Can ve Sanem'i ayırabilecek mi? Son bölüm full izle!

Sanem ve Can ikilisinin aşklarını aile dizisinin sıcaklığı ve kahkahasında izlediğimiz Erkenci Kuş'un 14. bölümü Star TV izleyicileri ile buluştu. Dizinin son bölümünde; Can ve Sanem, birlikteliklerinin tadını çıkarabilecek mi? Erkenci Kuş 15.bölüm fragmanı! Aylin, Can ve Sanem'i ayırabilecek mi? Son bölüm full izle! Ayrıntılar bu haberde...

Star TV'nin aile sıcaklığındaki romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un 14. bölümü ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde; Can ve Sanem, birlikteliklerinin tadını çıkarmaya çalışırken yaklaşmakta olan Aylin tehlikesini fark edebilecekler mi? Can ve Sanem’in tutkusu dünyayı bile yakabilir, şimdi kavuşmuşken onları durdurabilmek mümkün mü? Erkenci Kuş 15.bölüm fragmanı! Aylin, Can ve Sanem'i ayırabilecek mi? Son bölüm full izleme linki ve dizinin gelişmeleri haberimizde bir araya getirildi.

Erkenci Kuş 15.bölüm fragmanı! Aylin, Can ve Sanem'i ayırabilecek mi? Son bölüm full izle!

ERKENCİ KUŞ 14. BÖLÜM İZLE

ERKENCİ KUŞ 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ERKENCİ KUŞ 15. BJÖLÜM ÖN İZLEME İZLE

ERKENCİ KUŞ 14. BÖLÜM ÖZETİ
Mahallede reklam çekimi var, senaryoyu Sanem yazdı, yönetmen Can. Mevkıbe ve Nihat, set yemeklerini bu defa evlerinin bahçesinde servis etmeye hazırlanıyorlar. Ceycey ve Ayhan mahalleliyi mekan kullanımı için ikna etmekte pek zorlanmıyor taa ki Çakal İhsan ortaya çıkana kadar.

Mevkıbeler, bakkalın borcunun tamamının ödendiğini öğrendi, acaba Sanem bu durumu nasıl açıklayacak?

Can ve Sanem, birlikteliklerinin tadını çıkarmaya çalışırken yaklaşmakta olan Aylin tehlikesini fark edebilecekler mi? Can ve Sanem’in tutkusu dünyayı bile yakabilir, şimdi kavuşmuşken onları durdurabilmek mümkün mü?


ERKENCİ KUŞ 13. BÖLÜM ÖZETİ
Can ve Sanem birbirlerinden ayrı kalmaya bile dayanamazken aralarındaki savaşın galibi kim olacak? Aylin’in ajansa pasladığı müşteri Ovido Otomotiv’le devir teslim zamanı geldi çattı. Yeni çekilecek otomobil reklamının senaryosunu halktan biri yazacak. Sosyal medya kampanyası tam gaz gidiyor ancak geri dönüşler çok da iç açıcı değil. En sonunda Konya’dan Erkenci Kuş rumuzlu kişinin senaryosu seçiliyor. Acaba bu Erkenci Kuş kim?

Mahallede Osman’ın oynadığı Orgatte içecek reklamı için özel gösterim düzenleniyor. Alkışlar, tebrikler… Muzaffer kıskançlığından delirmesin de ne yapsın? Yeni hedefi oyuncu olmak! Can ve Sanem birbirlerinden ayrı kalmaya bile dayanamazken aralarındaki "savaşın" galibi kim olabilir?

ERKENCİ KUŞ 12. BÖLÜM
Albatros’un Can olduğunu anlayan Sanem artık gerçek hayatın da masal gibi yaşanabileceğine inanıyor. Aşkla havalara uçuyor. Can, Polen’in doğum günü partisinden hızla çıkıp Sanem’in yanına gidiyor. Ceycey, operadan çıkışta Ayhan’la buluşacak. Acaba yaşam koçuyla ilişkilerinde bir sonraki adım ne olacak? Osman’nın yıldızı gittikçe yükseliyor; operadaki organik içecek markasının fotoğraf çekimlerinin baş kahramanı tabii ki Osman... Sette Deren ve Aylin’in savaşı sürüyor, Zebercet’se kıskançlığından yine yerinde duramıyor. Peki Sanem, sakladığı sırları ne yapacak? Emre’yi bir itirafa ikna etmesi mümkün olacak mı?

Erkenci Kuş 15.bölüm fragmanı! Aylin, Can ve Sanem'i ayırabilecek mi? Son bölüm full izle! - Resim : 2

ERKENCİ KUŞ 11. BÖLÜM KONUSU
"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi? Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar? Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor. Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe. Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?


ERKENCİ KUŞ 10. BÖLÜM ÖZETİ
Polen, Can’ı özel alanında, herkesten gizlediği kulübesinde, Sanem’in fotoğraflarıyla çevrili vaziyette bulunca aklı da kalbi de iyice karışıyor. Sanem’in bütün geceyi Levent’le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin’le birlikte çalışacak!

Acil set hazırlıkları tam gaz sürerken, boğazından geçecek her lokma konusunda hassas, organikçi müşteriye hizmet verebilecek set yemekçisi aranıyor. Leyla’nın ısrarını kıramayan Osman, bakalım bu görevin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Nihat, Muzo ve Ayhan da tabii ki hep destek, tam destek. Mevkıbe de, iş kadını olarak markette otururken, kocasını reklam camiasına kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya! Sanem, ajansa gittiğinde Dilek Ağacı’na yüreğinden geçenleri yazıp, bağlıyor. Can’ın onu takip ettiğini sonradan görüyor. Can tabii ki o dileğin peşini bırakmayacak.


ERKENCİ KUŞ 9. BÖLÜM
Sanem, Can’a “Gitme” demek istediğinde kapıyı Polen açtı. Sanem şokta. Yurt dışındaki “eski” sevgilisinin Can’ın evinde ne işi var? Sanem, Polen’in nasıl biri olduğunu merak ederken Polen de Can’ın etkilendiği kadının kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Ajansta Remide Hanım’ın yeni mağazası için hazırlıklar tam gaz devam ederken ekip kendini türk kahvesi ve fal çılgınlığına kaptırıyor. Emre’nin “Ağırdan alalım.” dediği Aylin, Fikr-i Harika’nın işlerine taş koymaktan geri durmuyor. Nihat ve Muzo, kendi dükkanlarını Mevkıbe ve Aysun’a kaptırınca, bütün enerjilerini Osman’ın kasabında vegan köfte imalatına verdi. Peki onca köfteyi kim yiyecek? Sanem “Albatros’unu” bulduğunu sandığında Can ne yapacak? Sanem, Polen'i; Can da sahte Albatros'u kıskandıkça işler çığrından çıkacak elbette...


ERKENCİ KUŞ KONUSU
Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur. Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can'a kalbini kaptırabilir mi?


KÜNYESİ
Yapım: Gold Film
Yapımcı: Farut Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

OYUNCULARI
Sanem Aydın - Demet Özdemir
Can Divit - Can Yaman
Leyla Aydın - Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın - Özlem Tokaslan
Nihat Aydın - Berat Yenilmez
Emre Divit - Birand Tunca
Aylin Yüksel - Sevcan Yaşar
Ayhan Işık - Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet) - Cihan Ercan
Deren Keskin - Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey) - Anıl Çelik
Güliz Yıldırım - Sibel Şişman
Osman Işık - Ali Yağcı
Metin - Tuan Tunalı

Erkenci Kuş 15.bölüm fragmanı! Aylin, Can ve Sanem'i ayırabilecek mi? Son bölüm full izle! - Resim : 3

Erkenci Kuş 15.bölüm fragmanı! Aylin, Can ve Sanem'i ayırabilecek mi? Son bölüm full izle! ile ilgili etiketler Erkenci Kuş 15bölüm fragmanı aylin can ve sanemi ayırabilecek mi son bölüm full izle
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.